Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Bir gün gözüküyor sonra hiç gözükmüyor nasıl her zaman spor takip edebilirim View Post
Arkadaşlar telefonum gjncelledikten sonra pol kullanıcımız feci şekilde arttı [zaten çok hızlı bitiyordu daha da hızlı bitiyor artık] ve telefon tüplü... View Post
Telefonu televizyona yansıtmak için HDMI kablosuz almıştım kabloda sadece samsung dex özelliğini destekleyen cihazlarda çalışıyor acaba bu kabloyu... View Post
Mobil veri+güç tasarufu/WiFi+normal kullanım ile kaç saat ekran süresi alırsınız? View Post
inşallah şu mause imleci şeyini çözmüşlerdir View Post
6 sürümünde de oluyordu ancak bu kadar çok ve can sıkıcı olmuyordu kilit açma animasyonunda simgeler ekrana geliyor kayboluyor gidip animasyon devreye... View Post
Merhaba. Telefonum s23. Sim yuvasında bir kart var, e simde bir hat var. Çağrı ayarlarında arama engellemeye tıkladığımda sim kart olan hatta... View Post
Subject | Likes |
---|---|
27 | |
25 | |
24 | |
21 | |
20 |
User | Likes Count |
---|---|
1743 | |
892 | |
738 | |