cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsungdan iphone a geçiş

(Topic created on: 09-30-2024 04:51 PM)
571 Views
FatihS22
Expert Level 3
Options
Galaxy S

S22 kullanıyorum memnunum ancak buds 3 pro almak istiyorum 96khz ses desteği yok s22 de sonrasında gelebilir yazıyordu güncelleme gelirken gelir mi sizce kafamda iphone 12 mini veya 13 mini düşüncesi var s23 de düşünüyorum sizce hangisi mantıklı veya s22 kalsın mı bu ses desteğinin olmaması kafamı karıştırdı 

FatihS22
Expert Level 3
Galaxy S
Öyle ya fiyatına göre çok iyi s22 ama bazı yeniliklerden mahrum kalınca işte düşünüyor insan
0 Likes
Galaxy S
Ya aslında çok da eskimiş degil benim nazarımda. Baktığın zaman elmacılar bile hala ip 11 kullanıyo😄
0 Likes
FatihS22
Expert Level 3
Galaxy S
Evet ama o 2019 da çıkmış
0 Likes
Galaxy S
Tmm hocam. Şoyle soyliyim o zaman. Ip13 den neyimiz eksik. Ip 13 ler kasmaya başladı artık bile. Ve apple intelligent alamayacaklar.
0 Likes
FatihS22
Expert Level 3
Galaxy S
Bir tane ısırılmış elma 😂
Şaka bir yana sosyal medya optimizasyonu diyebilirim artıdan 120hz yok iphone da
0 Likes
Galaxy S
Hocam instagram s 22 de güzel. Çok kötü degil.( Ki bu sadece s22 nin degil tüm androidin sorunu olurdu zaten. Malum elmanın instayla kirli anlaşmaları falan filan😅) Ayriyeten 120hz olayı cok önemli cünkü 60 hz de gerçekten telefon kasıyo gibi oluyo ve çok yavaş bi telefon kullanıyosun gibi oluyo. Nerden baksan eski teknoloji. Daha da bi sey göremiyorum. Yine de sen bilirsin. Ama bence s24 serisinden başkası yalan( s25 de olabilir)
0 Likes
FatihS22
Expert Level 3
Galaxy S
Evet çok kötü değil de bir ios gibi de değil samsung düşünüyorum sonraki telefonu da hayırlısı bakalım
0 Likes
Galaxy S
Bence de boşuna 60hz e para verme hocam
0 Likes
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Anlaşılan ses desteğine fazla önem veriyorsunuz :) size bir tavsiye s22'yi satıp iphone 12 alırsanız kamera kısmında attan inip eşşeğe binmiş gibi olursunuz. Ama iphone 13 mini ekranı küçük olsa bile ekran boyutu umrunuzda değilse alınır.
0 Likes
FatihS22
Expert Level 3
Galaxy S
Kulaklık çok kullanıyorum hocam önemli