cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsungda nasıl live wqlpaper yaparım?

(Topic created on: 02-13-2024 04:21 PM)
443 Views
S1L4A1
Active Level 6
Options
Galaxy S
Hyper os yada Flyme os gibi live walpaper istiyorum always on displayde kilit ekranında ve ana ekranda , menü değiştirdikçe hareket eden , nasıl yapılır bilen varmi? 
Cihaz S21 Fe
6 Comments
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy S
Samsungun kendisinde canlı duvar kağıdı yapma yok. Ayrıca aod için de hareketli duvar kağıdı yapabileceğinizi sanmıyorum. Duvar kağıtları için 3. parti uygulamaları deneyebilirsiniz. Videoyu duvar kağıdı yapan veya kendisinden hareketli duvar kağıtları olan duvar kağıtladı uygulamaları da var.
S1L4A1
Active Level 6
Galaxy S
3. Parti uygulama kullandım ancak istediğim gibi bi sonuç vermiyor başka bi yazılıma geçmek mümkünmü? Flyme os yada hyper os yüklemek isterim açıkcası one ui sorunlu zaten
0 Likes
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy S
Özellikle s21 fe gibi görece bir telefon için rom bulmanız zor. Olan romlarında çok uğraşılmış olacağını zannetmiyorum. Ayrıca hyperos özelinde zaten yeni olan bir android arayüzünün s21 fe için portunu yapacak veya yapmış bir adam bulamassınız.
S1L4A1
Active Level 6
Galaxy S
Kral pil tüketimi pekde umrumda değil zaten evdem çalışıyorum pek sorun olmaz
0 Likes
Hasan_A245F
Active Level 10
Galaxy S
Duvar kağıtları>duvar kâğıtlarım>üç nokta(sağ üstte)>canlı duvar kağıtları
Not:canlı duvar kağıdını bir uygulamadan,İnternet'en ya da YouTube den bulabilirsin
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Kilit ekranı ve AOD için gif olarak yapılabiliyor. Ana ekran için wallpaper engine ile oluyor.
0 Likes