- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Evet, sanırsam hayatımda şuana kadar kullandığım tek marka olan samsunga veda edeceğim 1 hafta içinde. S23U ile Magic 6 Pro arasındaki seçimime Magic 6 Pro alma kararı verdim şimdilik. 1 hafta içinde fikrim değişmezse hayatında ilk defa telefon açılırken ya da telefon arkasında "samsung" yazısına bakamayacağım. Aslında gelecek 6 seneyide geçen ay aldığım s24+ ile geçirmeyi istiyordum çünkü samsung nedense bana güven veren tek markaydı ama sürekli olarak apple benzeri kullanıcı dostu samsungdan uzak hareketleri beni soğuttu. O kadar para verip amiral ge misi alıyoruz telefonun işlemcisi dolaylı ısınmasıyla, 5-6 saat ekran süresiyle, giriş seviyesi cihazın kopya tasarımıyla ve en kötüsü kumlu ekranla uğraştırıyor. 7yıl güncelleme garantisi vermişler ama telefon bu sorunlar, ısınmayla 5sene olmadan patates olacak. Yapay Zeka yapmış ne Türkçe var ne de gelecek diye haberi. One Uı 7 ile gelse bile zaten 2025 sonunda paralı olacağı için en fazla 7-8 ay Türkçe tadabileceğiz yapay zekayı. Arayüz desen One Uı her ne kadar güvenilir liman olsada saçmalıkla dolu. Bir anda uygulamadan atmadan tut kendini bir anda rebootlamasına kadar. Ultra modelleri dışında kamerada yapay zekayı kapattığın anda orta seviye cihaz kamerası gibi hissettiriyor, sanki cihazı 15bine almış gibi bir kalite. Yapay zekayı kullanıncada pastel boya gibi resim oluyor. Samsungu severdim çünkü her fiyattaki en iyi cihaza imzasını atardı, kullanıcı şikayetini dinlerdi, kazançtan çok kullanıcı dostu olmaya çabalardı, iphone gibi çok **bleep** bir markanın karşısında dağ gibi durabilirdi. Şimdi? Hiç biri yok. Telefondan kazançlarını arttırmak için basıyorlar exynosu(Exynos 2400 kötü değil ama bir snapdragon 8gen3 değil), yapay zeka paralı olacak daha Türkçe yok. Bir sürü dert. Bir mucize olup S24 Ultra almazsam ya da kararımı değiştirmeme sebep olacak bir durum olup S23 Ultra almazsam samsung ile geçirdiğim son hafta bu. Benden bu kadar. Daha fazla bu saçmalıklarına katlanılmayacak samsung. Tekel değilsin Samsung. Eskiden tek seçenektin ama artık Honor, Nothing, Vivo, Google, Oppo, OnePlus, Realme gibi kimi konuda seni yenecek muadillerin var. Samsungun aklı başına gelmezse şimdi Apple ile kapışan samsung yakında Xiaomi gibi **bleep** yazılımlı **bleep** markayla zar zor kapışır halde bulacak kendini. İnsanlar kendi yerine honoru, oneplusı önerdiği zaman anlayacak Apple benzeme çabasının kendi idam fermanı olduğunu.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-15-2024 01:22 AM in
Galaxy SBende birdahaki sefere Xiaomi Alıcam artık öyle görünüyor
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink