cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung watch 5

(Topic created on: 03-11-2025 10:36 PM)
185 Views
Brcuu
Active Level 5
Options
Galaxy S

Ben samsung galaxy watch 5 aldım saati kutudan çıkardım ama şarj olmuyor yaklaşık 20 dakikadır şarj olmasını bekliyorum ekranda hiç bir belirti yok saati açmaya çalışıyorum ama açılmıyor bugün vodafonedan kapalı kutu şeklinde 0 olarak aldım ne yapmam gerekiyor bilemedim iade etmeye çalıştım ancak ürünü hattım üzerine aldığım için iade alamayacaklarını söylüyorlar samsungla iletişime geçin diyorlar 

7 Comments
Bekir_S22_S24
Expert Level 1
Galaxy S
Servise yollamanız lazım ürünün bozuk olduğunu ve değişim istediğinizi kesinlikle onarım ve tamir istemediğinizi bir kağıda yazarak servise gönderin ama ilk önce samsungu arayıp randevu alın ücretsiz kargoyla gidicektir zaten

Özellikle belirtiyorum sorununuzun ne olduğunu A4 kağıdına yazın ve yolladığınız kutu içinde kargoyla gönderin sakın onarım tamir istemeyin misliyle değişim veya değişim isteyin :)
Bekir_S22_S24
Expert Level 1
Galaxy S
Satıcı firma genelde ilgilenmiyor ben S22 aldım bozuk cıktı aldıgım yeri aradıgımda ilgilenmedi direkt servise yolladım ve misliyle değişim istediğim için üst model olarak S24 verildi sizde misliyle değişim isterseniz watch 6 veya 7 ile değişir
Kazikate
Active Level 10
Galaxy S
Müşteri hizmetleriyle görüşün. Eğer olmuyorsa sizi servise yönlendirebilirler. Ürün arızalıysa ücretsiz değişim olması gerekiyor.
srdrdmrl77
Expert Level 1
Galaxy S
Cihazınız nedir S serisi ise ters şarj deneyin belki şarj kablosu bozultur. Birde şarj cihazınız düşük watt ise desteklemiyebilir.
0 Likes
Yavuz_S23
Expert Level 2
Galaxy S
Ters şarj veya başka şarj cihazı ile deneyin
0 Likes
F-I-R-A-T
Expert Level 1
Galaxy S
Başka bir şarj adaptörü ile deneyin
0 Likes
Galaxy S
Öncelikle Cihazınızda celatin ya da farklı bir şey olup olmadığını kontrol edin, uzunca açma tuşuna basılı tutun hala açılmazsa direkt iade edin, servise göndermeyin, yenisini isteyin.

Tüketici haklarınız gereği değişim hakkınız vardır, önce servis diye bir seçenek yoktur, değişim isteyin.
0 Likes