cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung'un sevmediğim olayı bu

(Topic created on: 11-25-2023 07:05 PM)
273 Views
Krbyk
Active Level 1
Options
Galaxy S

Çok uzun yıllar sadece iPhone kullanmış biriyim Galaxy S2 ile android kullanayim dedim ama Samsung veya diğer Android telefonların genel sorunu bu güncelleme olayı çok başarısız. Donanım olarak evet güzel ama yazılım olarak kesinlikle bir iPhone değil hiçbir Android cihaz bu gidişle beraberliğimiz çok kısa sürecek 

18 Comments
emirkrdmr
Active Level 4
Galaxy S
ilk telefonum S7 Edge İle başladım sırayla ,S10E,S10 Plus,S20Plus kullandım Şuan S22 Ultra kullanıyorum toplamda telefonda samsung uygulamaları dahil 332 uygulama oyun vb var. yazılım tarafınca hic bir sıkıntı yasamadım veya başka bir konuda
yasinkrll
Active Level 6
Galaxy S
Hala daha s22 ye one 6 gelmedi hala daha android 14 ü bekliyoruz iphone bi güncelleme yayınlıyor aynı anda bütün cihazlar alıyor elmaya geçmeye gün sayıyorum samsung kullanıcılarına saygı duymuyor
emirkrdmr
Active Level 4
Galaxy S
iphone da çeşitlilik az oldu için aynı anda hepsine geliyor olabilir samsung da her bütceye uygun telefon oldugu için hepsininde modeli farklı olduğunu için sırayla geliyor,tabi o senin kararın iphone geçmek, ben her türlü özelliği olan bir telefon kullanmak varken aynı özellikleri olan telefonu 80,100 bin vermem
yasinkrll
Active Level 6
Galaxy S
Hocam o kadar modeli çıkaran bir firma bütün modellere aynı anda güncellemeyi verecek kadarda müşteri memnuniyeti odaklı olmalı önemli olan çok fazla seri çıkarmak değil önemli olan kaliteli cihaz çıkarmak samsungta milyon tane özellik var ama millet kapış kapış iphone alıyor sebeb kalite kimse s22 almıyor fakat herkes iphone 11 alıyor her yıl satış rekoru kırıyor s22 de 120 hz var fakat bataryadan dolayı millet 60 hz kullanıyor önemli olan özellik değil o özelliği kullanabilmek
YusufEmiRR
Active Level 5
Galaxy S
s22 almayın o zaman. Gidip s23 alın. İphone 12-15 nasıl sorunlu bir seriyse S22 de öyle bir seri.
yasinkrll
Active Level 6
Galaxy S
Apple o sorunları güncelleme ile halleti ayrıca samsungta s23 de çok sorunsuz değil kamera odak sorunu var pilide s22 den bi saat fazla eğer samsung alınacaksa plus veya ultra alınmalı
0 Likes
YusufEmiRR
Active Level 5
Galaxy S
Bir şeyi hallettiği yok applenin. Kameraları tozlu çıkıyordu fabrikadan. Yeni seri elinde fırın tutuyormuş hissiyatı sağlıyor. Renk değiştiriyor kasa ve halen 60 HZ. Kötü işlemci güncellemeyele düzeltilemez. Ya da para verip son nesil aldığınız işlemciyi yazılımla %30'a sınırlar öyle kullanırsınız. Seçim sizin
0 Likes
yasinkrll
Active Level 6
Galaxy S
Beğenmediğiniz işlemci dünyanın en iyi işlemcisi o işlemciyi 4 sene kullanır en ufak zarar etmeden satarsın biz secimimizi yaptık size kolay gelsin
0 Likes
YusufEmiRR
Active Level 5
Galaxy S
En iyi işlemci mi 😄😄 8 gen 2 performans olarak %30 daha güçlü,daha verimli. Isıdan kömüre döner 2 seneye
0 Likes