cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung'un müşterilerini umursamaması

(Topic created on: 03-27-2024 02:28 AM)
384 Views
teyyo
Active Level 8
Options
Galaxy S
Herkesin pek çok sorunu oldu. Pek çok sorunu da aynı anda neredeyse herkes dile getirdi. Örneğin s23 kullanıcı olarak yaşadığım pil sorunu ve durduk yere şarjın gitmesi sorunu, aylardır onlarca hata raporuna rağmen çözülmedi. Nfc ile alaklı sıkıntılar var, hata raporu bildiriyorum. Aynı sorunu bir sürü insan yaşıyor, sorun çözülmedi. Apple'nin dengi dedik, s23 aldık. Oneui 6.1 mucize olacak dedik, kırpıp veriliyor. Samsung a14 satınca mutlu oluyor. Millet, satıp iphone alacağım diyince kızardım ama herkes haklıymış. Geçen senenin amiral gemisi telefonuna her şeyi kırpıp vermek nedir ya? Müşteri tepkileri hiç mi kulağınıza gelmiyor? Arkadaşlar ben çevremden kimseye Samsung aldırmayacağım. Herkes iphone'ye geçsin. Ben ilk fırsatta rotayı Huawei'ye kırıyorum. Yani karşında apple gibi satış devi bir firma var. Adamlar ne yapsa en çok satıyor. Sen de iyi ki bir s24 ai çıkardın. Bizi de enayi yerine koydun. İlk fırsatta Samsunga veda. Gerçekten nefret ediyorum artık ya ortadoğu firması gibi oldu. 
16 Comments
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
S23 serisi için HAYIR kırpılmayacak diğer a serisi için kırpılcak avrupaya 6.1 dağıtılmış videolar var gidip bakabilirsiniz
0 Likes
23ultraa
Active Level 6
Galaxy S
Kardeşim gelince görürsün kirpildigini. Videolar bile yayınladı aod, kamera vs hep kısmış
0 Likes
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Ben videoyu izledim sadece aod yoktu videoda kamera öxellikleri duvarlağıdı özellikleri arama çevirisi özet çıkartma obje taşıma vs vs bunlar gelmişti

Ayrıca benim burda 15 gün önce filan yazdığım şeyler duruyor eğer s23 serisine bu özellikler kırılıp gelirse birde Türkçe söylenen tarihte gelmezse satar iphone alırım diye sözümün arkasındayım bu dediklerim olursa bu sene alamazsam seneye mutlaka 15 veya 16 alır geçerim
0 Likes
23ultraa
Active Level 6
Galaxy S
Tam ekran aod
Ekran canlılığı ayarı
Fotoğraf süper hdr
Kamera algoritması
Kardeşim bu özellikler yok kamera algoritması ve super hdr benim için çok önemli. Şu yuvarlak icine alip arama özelliğini ben şuanda kullanıyorum. Fotoğraf düzenleme işleri yine google fotograflardan yapabiliyorsun hepsini. Çok önemli şeyler değil bunlar. Ha bak özet çıkarma özelligi falan güzel. Ama dediğim gibi benim için en önemlisi kamera özellikleri ve samsung ordan kısmış.
0 Likes
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Doğru videoda bu söylediklerin yoktu eğer doğruysa kısmış umarım sen yanılırsın diyelim özellik kısmadan gelir, gelsin bakalım ne olacaksa olsun dediklerimiz olursa satar yılların samsung'cusu olarak iphone'ye geçeriz mesele değil
nonamee_s23
Active Level 9
Galaxy S
Sen s23 al samsung burn in özelliğini kaldırdığı için ekranın yansın. Var mı böyle bişe ya. Aynı şekil katılıyorum sana kanka bu kadar para verip telefona böylesine zarar geleceğine iphone alırım fazla para veriririm smasung gerçekten çok büyük ayıp ediyor kullanıcılarına.
0 Likes
Enraged
Active Level 7
Galaxy S
Çoğu telefona 4 yıl güncelleme sözü veriliyor geç verip kırpacaksan hiç gerek yok