cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung s9 Virüs Sorunu?

(Topic created on: 05-07-2021 02:52 PM)
445 Views
furkancawlu
Active Level 4
Options
Galaxy S

Samsung s9 akıllı telefonuma dünden beri Chrome'dan " telefonunuza virüs bulaşmış olabilir" uyarısı geliyor. Fakat telefonumu ayarlar bölümünden güvenlik taraması yaptığımda herhangi bir sorun gözükmüyor. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? Bir arkadaşım, telefonunu sıfırla dedi. Fakat telefonu sıfırlarsam uygulamalarım silinir. Virüs varsa bile başka nasıl temizleyebilirim? 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
Hayır korkmanıza gerek yok girdiğiniz bir sitenin bildirim erişimine izin vermişsiniz onlar yolluyorlar şimdi çözüm yolunu söylüyeyim chrome a girin sağ üstteki 3 noktaya basın ayarlar a basın aşağıda site ayarları var ona basın bildirimler e basıp izin veriliypr var ordan hepsini reddedin

View solution in context

10 Comments
Solution
Galaxy S
Hayır korkmanıza gerek yok girdiğiniz bir sitenin bildirim erişimine izin vermişsiniz onlar yolluyorlar şimdi çözüm yolunu söylüyeyim chrome a girin sağ üstteki 3 noktaya basın ayarlar a basın aşağıda site ayarları var ona basın bildirimler e basıp izin veriliypr var ordan hepsini reddedin
furkancawlu
Active Level 4
Galaxy S
Benim telefon ingilizce olduğu için Chrome'da üç noktaya tıkladım Settings'e girdim fakat site ayarlarını bulamadım.
0 Likes
Galaxy S
site settings
0 Likes
Galaxy S
Türkçede ve ingilizcede site aynı
0 Likes
furkancawlu
Active Level 4
Galaxy S
Bir de virüs taramasını soruda belirttiğim şekilde yaptığım doğru mu? Virüs bulaşırsa telefona nasıl temizleyebilirim?
0 Likes
Galaxy S
Sıfırlamak zorundasın en garantisi o
0 Likes
furkancawlu
Active Level 4
Galaxy S
Ama şimdilik sıfırlamaya ihtiyacım yok sanırım.
0 Likes
furkancawlu
Active Level 4
Galaxy S
Notifications açık ama use quieter messaging ( blocks notification prompts from interrupting you) bunu işaretledim. Ayrıca bunun aşağısında blocked allowed gibi bölümler var.
0 Likes
Galaxy S
Kardeşim ingilizcem pek iyi değil türkçe ye al cihaz dilini öyle ss at bakayım
0 Likes