cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung s23 telefonum oyunlarda 120 hz özelligini kullanmıyor

(Topic created on: 03-27-2024 12:51 AM)
1466 Views
FatihKBC
Active Level 3
Options
Galaxy S
Samsun s23 cihazım Mobile Legends oynarken oyun ayarlarından 120 fps açık olmasına rağmen kendisini 60 fps e sınırlıyor.Bunun gamebooster yüzünden oldugunu 2accounts uygulaması ile oyuna girdigimde anladım game booster ise telefondan kaldırılamıyor .
Gerçekten çok rezil bir şey yaşamış olduğum olay.Elimden gelen her fırsatta s23 ü övmeme rağmen bu olau yüzünden neredeyse telefonu değiştirmeyi düşünmüştüm.Sıradan bir oyunda bile 120 fps alabilmek için 3.parti uygulamalara ihtiyaç duymamız da SAMSUNG un ayıbıdır.İlk gelecek güncelleme ile bence game booster denilen işe yaramaz uygulamayı tüm modellerinizden kaldırmak olmalıdır
17 Comments
CanAcar
Active Level 8
Galaxy S
dediğiniz oyunda, fps ayarlarını ultra'ya aldığınız zaman düzelmesi gerekli.
0 Likes
FatihKBC
Active Level 3
Galaxy S
Ayarlarım zaten ultrada idi herzaman fps uygulaması ile baktigimda 60 fps de kaliyordu 2account ile girince 120 fps e gecis yapabildim , bu çözümü de yaklasik bir kac günlük arastirmam ile buldum cogu samsung kullanicisinin müzdarip olduğu bir konu olduğunu da gördüm.
0 Likes
FatihKBC
Active Level 3
Galaxy S
Ekstra olarak game booster uygulamasının oyunlarda telefonu otomatik olarak güç moduna alıp ekran yenileme hızını 60 hz olarak ayarladıgını da yazan birçok kişi olmus
0 Likes
Deep_S22
Active Level 8
Galaxy S
game boosteri kaldırabilirsin
0 Likes
FatihKBC
Active Level 3
Galaxy S
Nasıl?
0 Likes
Deep_S22