cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung s22 Alınır mı?

(Topic created on: 08-23-2022 11:06 PM)
199 Views
PanzerTRe7
Active Level 2
Options
Galaxy S

Arkadaşlar A73 çok beğenmedim başka telefona geçeceğim sizce s22 mi s21 fe yoksa poco f4 tercih edeyim batarya özellikle performans anlamında hangisini tercih edeyim biraz oyuncu tarafımda var hepsini karşılayacak hangisidir.

39 Comments
Berk99
Active Level 8
Galaxy S
samsung daha stabil çalışması için optimize etmiş olabilir ama yinede snapdragon 888 göre geride bu exynos. Zaten samsung kendisidi biliyor exynos geride kaldığını snapdragona göre ve o yuzden 2023 S serilerinde snapdragon kullanıcak artık.
ErdemS21FE
Active Level 8
Galaxy S
Samsung her sene işlemci konusunda farklılık yapıyor verdiğiniz örnek saçmadır yine söylüyorum kendim kullandığım için 1 kere olsun ısınmadı bu işlemci 1 kere olsun donmadı
Berk99
Active Level 8
Galaxy S
neresi saçma? pil tüketimi olsun, oyun performansi olsun snapdragon daha iyi exynos bunu Samsung'da farkında zaten
ErdemS21FE
Active Level 8
Galaxy S
Saçma derken samsung işlemci konusunda her sene farklı davranıyor konusunda saöma dedim ayrıca ben exynos en iyisidir demedim Snapdragon genel olarak daha iyidir ama şu an karşılaştırdığımız modellerde exynos 2100 daha iyidir
Emir-S22
Expert Level 5
Galaxy S
gayette iyi kullanmadan etkeden anlamazsın exynos eskisi givi değil
Berk99
Active Level 8
Galaxy S
snapdragonlu cihaz kullanmadığın için sana göre iyi geliyordur exynos, Ama gerçek şuki snapdragon daha iyi bir işlemci.
Emir-S22
Expert Level 5
Galaxy S
s105g 855 li s20 sd 865 ve sd 888 li s21ukt3q deneyimledim uzun süre kullandım ultranın pili 5000 mAh olmasına rapmen s21fe ile 10 dk f'ark var exynoslw
AhmetS21Plus
Active Level 5
Galaxy S
Exynos 2100 güzel işlemci, abartıldığı gibi ultra ısınmıyo miss gibi de performansı var A52'den geçtim arada daglar kadar **bleep** var. Tabii ki segment farklı olcak o kadar
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Öncelikle herkese merhabalar,arkadaşlar burası özgürce birbirimizle saygı içinde düşüncelerimizi belirtebileceğimz bir platform ama bakıyorum bazı arkadaşlar konuları farklı yerlere çekip olayları başka yöne taşımak istiyor.Lütfen bu durumlarda olan arkadaşlar platformu kullanmasın.Kimse özgürce fikir beyan edemez oldu.Lütfen biraz daha dikkatli olalım.Konuşmalar bildirildi, bilginiz olsun.İyi akşamlar 🙏
PanzerTRe7
Active Level 2
Galaxy S
@Ahmed_turğut Hocam s23 çok pahalı olur ben biraz oyuncuyum işlemciye önem veriyorum ama s21fe hakkında ve s22 hakkında kötü demişsiniz artı poco serisine bakayimmi.
0 Likes