Original topic:

Samsung s20 pil degistirme

(Topic created on: 08-02-2025 11:06 PM)
41 Views
67erdem
Active Level 3
Options
Galaxy S

Telefonumun batarya performansı oldukça düştü %100 şarj ile sadece 4 ile 5 saat arası telefon ile uğraşabiliyorum oyun oynamadan oynasam dahada düşer neyse pili orjinali ile değişsem etkili olurmu 

Lütfen cevap verirseniz sevinirim

13 Comments
Galaxy S
Valla hocam ben 2 ay önce s10plus model telefonumun değiştim gayet memnunum her gün aynı saatlerde şarjım bitiyor gayet iyi.
0 Likes
67erdem
Active Level 3
Galaxy S
Kaç saat ekran süresi alıyorsunuz acaba
0 Likes
Galaxy S
3 saat ila 6 saat arasında değişiyor kullandığım uygulamaya ve mobil veriye bağlı olarak ama bana yeterli çok zaten telefonla meşgul olmuyorum gündüzleri gece çok takılıyorum telefonda dün 2 gibi şarja taktım şuan da %33 şarjım var yine 1;30 2;00 ı bulur şarja takmam.
0 Likes
67erdem
Active Level 3
Galaxy S
Anladim teşekkür ederim

Ben şimdi fullesem telefonu saat 2 ye Bile kalmaz bitmesi
0 Likes
Galaxy S
Sizin batarya pert olmuş hocam değişmenizi öneririm 😊 veya bütçeniz varsa yeni tele geçin
0 Likes
67erdem
Active Level 3
Galaxy S
Telefondan memnunum şuanda performans ve kamera olarak batarya değicez artık zaten Bayadır düşünüyorum ama bana etkili olmaz dediler bide buraya sorayım dedim
Galaxy S
Anladım hayırlısı😊
0 Likes
67erdem
Active Level 3
Galaxy S
Siz kaç saat alıyorsunuz acaba
0 Likes
gvn_25
Active Level 3
Galaxy S
Bendede s21fe vardı çok oyun oynamama ragmen günde 2 kere şarza takıyodum düneyin bataryasını degiştirdim servıste sabah %80 şarzla yogun kullanımda 7 saat gibi bi ekran süresı aldım yeni telefon almayı düşünmüyorsanız degiştirebilirsiniz baya faydası olur gönderi olarakta paylaştım bakabilirsiniz.
0 Likes