cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung s 22 plus

(Topic created on: 11-07-2022 09:08 PM)
283 Views
ser32
Active Level 2
Options
Galaxy S

Merhaba Samsung s 22 plus telefonum instagramdan ekran görüntüsü aldığımda veya herhangi bir fotoğraf kaydettiğimde fotoğraf çektiğimde galeride fotoğrafı büyüttüğümde fotoğrafı çok netleştiriyor fotoğraflar videolar photoshoplu gibi görünüyor sanki telefonun orjinali hali böyleymiş galiba ekran kalitesiyle alakalı bir durum sanırım bunu ayarlardan kapatamıyor muyuz çözümü yok mu bu durumun bir çözüm yolu varsa lütfen yazar mısınız 

16 Comments
Galaxy S
Yine sivilce sorunu... Hay Allah 😅😅😅
ser32
Active Level 2
Galaxy S
Yahu bu durum sinirim bozuyor anlamıyor musunuz fotoğraflar kötü görünüyor sanki photoshopla oynanmış gibi bir bu telefona o para verdik bir çözüm yolu aramaya çalışıyorum
0 Likes
Galaxy S
Yani Camera ile çekilen fotoğraflarda image processing den dolayı fazlaca detay anlarım ama, bunu ekran görüntüsüne yapmasını anlamadım gerçekten. Tuhaf.
0 Likes
ser32
Active Level 2
Galaxy S
Hem kendi çektiğim fotoğraflar hem ekran görüntüsü galeride yakınlaştırdığımda çok netleşiyor fotoğraf böyle bir sorunla ilk defa karşılaşıyorum nasıl çözüleceğini bilmiyorum o yüzden soruyorum bilen var mı diye
0 Likes
Bayramk
Beginner Level 2
Galaxy S
ekran görüntüsü aldığında görüntü nasılsa o şekilde görünür yani ayarı yok yaklaştığında karıcalı gibi görünür sosyal medya da görüncü kalitesi kb kalitesinde o sebepten
0 Likes
ser32
Active Level 2
Galaxy S
Öyle görünmüyor ama işte çok netleşiyor fotoğraflar videolar fotoğrafı yakınlaştırdığımda netleştirdiğini görüyorum
0 Likes
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Ekran görüntüsü alma uygulaması indir ya da galeriden düzenle bulanıklık ekle
0 Likes
ser32
Active Level 2
Galaxy S
teşekkürler google playden bir tane galeri programı indirdim
0 Likes
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Ekran görüntüsünde nasil bir ayar bekliyorsun çözemedim ki sürekli aynı konuyu açıyorsun mağazadan ekran görüntüsü alma uygulaması indir bari
0 Likes