cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung kılıf sararir mi?

(Topic created on: 03-09-2024 10:16 AM)
515 Views
23ultraa
Active Level 6
Options
Galaxy S
Arkadaşlar Samsung orijinal şeffaf kılıf alacağım ama sararmasindan korkuyorum. Daha önce Samsung orijinal şeffaf kılıf kullanan var mi? Bu kılıflar sarariyor mu?

15 Comments
A145F_Tr
Active Level 3
Galaxy S
Beyaz ve seffaf sa sararır
GALAXYA51-F
Active Level 10
Galaxy S
Orijinal olsa bile bulunduğun ortama bağlı olarak sararır illaki ben tavsiye etmiyorum kullandım ve fotoğraf çekerken eğer flaş açık ise ışıklarda dağılma oluyordu şeffaf kılıfla oluyor bu sorun tabi herkeste olmuş mudur bilemem ama bence şeffaf illa ki sararır
fatihkuzen
Active Level 7
Galaxy S
Evet ya şeffaf kilif ile flassiz çekmek zorunda kalıyor insan hep. İçinden ışığı geçirip geri yansıyor. Fotoraf hareli çıkıyor. En güzeli siyah kilif.
0 Likes
jhosepA13G80
Active Level 9
Galaxy S
Şeffaf alırsan 2 yada bir değiştirmen gerekiyor sararır
0 Likes
Galaxy S
Merhabalar,23ultraa
Evet, bazı kullanıcılar Samsung'un orijinal şeffaf kılıflarının zamanla sarardığını bildirmişlerdir. Ancak, bu durum kullanım koşullarına, kılıfın malzemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak değişebilir. Bazı kişiler kılıflarının sararmadığını veya minimal bir şekilde sarardığını gözlemlemiş olabilirler.

Sararmayı önlemek veya en aza indirmek için şunları yapabilirsiniz:

1. Kılıfı düzenli olarak temizleyin ve tozdan arındırın.
2. Kılıfı güneş ışığına uzun süre maruz bırakmaktan kaçının.
3. Kılıfı güçlü kimyasallardan ve çözücülerden uzak tutun.
4. Kılıfı koruyucu bir kap içinde saklayın, özellikle uzun süre kullanılmayacaksa.

Bununla birlikte, şeffaf kılıfların zamanla sararması birçok şeffaf kılıf için ortak bir durumdur ve tüm kılıfların bu sorunu yaşamayabileceğini unutmayın.
Diğer kullanıcılarımızın kolaylığı için Çözümüm işine yaradıysa eğer beni desteklemek için lütfen yorumumu kabul et teşekkürler :)
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Evet
jhosepA13G80
Active Level 9
Galaxy S
Öyle de şeffaf kılıflar hep telefoncuları zengin eder ne kadar korursan koru en fazla 1 ay daha koruya bilirsin gene sararır para tuzağı almayın
srdrdmrl77
Expert Level 1
Galaxy S
Plastiğin genetiği bu marka önemli değil silikonlu şeffaf kılıflar sararır
DENIZSK
Active Level 1
Galaxy S
Ben 6 ay oldu kullanıyorum sararma olmadı