cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung health monitor

(Topic created on: 05-16-2023 08:58 PM)
1286 Views
The extrame
Active Level 2
Options
Galaxy S

Merhaba. Galaxy S23 ultra sahibiyim. Ürünü yurt dışı gezisinda BAE den satın aldım . Turkiye ye döndüğümde de watch 5 satın aldım . Samsung health monitor BAE ürünlerinde desteklenmesine ragmen acmak istedigimde uygulama "" Samsung Health Monitor, bu telefonda kullanılamıyor. Bu,
sadece Samsung Health Monitor uygulamasının onaylandığı ülkelerde satışa sunulan Samsung Galaxy telefonlarda kullanılabilir"" 
uyarısı alıyorum . Fakat söylediğim gibi bu uugama BAE de destekleniyor. CSC yi kontrol ettim MID/MID-MID/XSG/ MID  seklinde. Bu sorunu nasıl aşabilirim.

Teşekkürler 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Members_YGTXjOx,

Belirtmiş olduğunuz  yurt dışı cihazı olduğu için ürün ve özellik olarak farklılık gösterebilir. Bu durumda ürünü satın almış olduğunuz yer ile iletişime geçmenizi rica ederiz.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
3 Comments
Bhkc
Active Level 7
Galaxy S
Telefonun ve saatin dil ve bölge bölümünden ülkeyi ABD yapın. Bu özellik bazı Avrupa ülkelerinde çalışmamaktq
The extrame
Active Level 2
Galaxy S
  • Dostum teşekkürler . Dil değişiyor ama ülke ve bölge uzerine tiklanmiyor flu görünüyor degistirilemiyor
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Members_YGTXjOx,

Belirtmiş olduğunuz  yurt dışı cihazı olduğu için ürün ve özellik olarak farklılık gösterebilir. Bu durumda ürünü satın almış olduğunuz yer ile iletişime geçmenizi rica ederiz.

Teşekkürler.

MOD

0 Likes