cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung ekosistemi hakkında.

(Topic created on: 03-15-2024 04:10 AM)
1218 Views
bfec
Active Level 1
Options
Galaxy S
1 hafta önce Tab S9 FE aldım ve One UI arayüzünü beğendim. Yazın çalışıp kendime bir telefon almayı düşünüyorum fakat marka konusunda kararsızım. Bir Samsung ekosisteminin (kulaklık+tablet+telefon) getireceği ekstra bir artı var mı bunu merak ediyorum.

12 Comments
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Apple ekosistemi kadar komplike bir ekosistem bekleme zira samsungun bilgisayarı yok ama örn. Bu aletleri birbiriyle eşledin ve telefonun yanında değil aramayı tablet ve saat den istediğin gibi **bleep** edebiliyor cevaplayabiliyorsun youtubeda konu ile ilgili güzel videolar var zeten bakabilirsin

Tabi telefon konusunda s23ü öneririm f/p oranı yüksek güzel telefon
Galaxy S
S23 ultra da olabilir
0 Likes
omerluna
Expert Level 5
Galaxy S
Bilgisayarı var Samsung'un ama Türkiye'de yok.
0 Likes
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
O kadarını bende biliyorum Türkiye'de olmadığı için yok dedik zaten adamın yd dan samsung pc alacak hali yok
0 Likes
omerluna
Expert Level 5
Galaxy S
Yani olamayacak bir şey değil neden olmasın?
0 Likes
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Ona o parayı verene kadar gider mac alır usta mac tartışmaya kapalı bir alan inceliği performansı (fişe takmadığın halde tam performans çalışabiliyor) üstelik normal pc lerin çıkmadığı pil süresine çıkıyor adam samsung mu alır mac mi alır olacak şey var olmayacak şey var tamam getirebilir de mantıklı olmaz.
0 Likes
omerluna
Expert Level 5
Galaxy S
Apple kullanıyorsan Mac tabii ki iyi olur. Lakin ben Samsung kullanan birine ya Book almasını ya da herhangi bir Windows PC almasını öneririm çünkü Mac biraz daha Apple ekosistemine uygun.
0 Likes
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Güçlü bir Windows olabilir bende onu söylüyorum ama samsung işi yaş hocam alınmaz malesef ben asus rog kullanıyorum mesela taş gibi cihaz
0 Likes
omerluna
Expert Level 5
Galaxy S
Ya 1. 2. Nesil booklar özellikle oyun oynayanlar için yaş ama 3 ve 4. Nesil booklar en az ne bilim bi GTA 5 olsun ne bilim PUBG falan oynatacak kadar varlar.