cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung cihazlarda oyunlarda fps drop

(Topic created on: 07-29-2024 11:39 PM)
176 Views
anonimbro
Active Level 4
Options
Galaxy S

Selamün Aleyküm. O kadar poh-pohladılar gittim bu cihazı aldım, tam bir rezalet. Samsungu seven birisiyim, fakat bu cihaz olmamış. Ne oyun olursa olsun oyunlarda fps droplar yaşıyorum. Telefon normal kullanımda ısınıyor. Şarjı oyunlarda bildiğin buhar oluyor. Gelip dersiniz ki, samsung oyun cihazı değil. E niye o zaman bu kadar parayı bu telefonlara veriyoruz, sonda çıldırmak için mi? Hiç bir oyunu rahat-rahat oynayamıyorum. Samsung desteğe yazıyorum. Adamlar diyor ki, bizlik bir şey değil, oyunlarla alakalı. Oyuna girdiğimde öyle bir ısınıyor ki, ocak niyetine kullan. Hiç memnun değilim, tavsiye de etmiyorum. Güvenerek aldım şimdi de cihaz elimde kaldı. Bu şikayetlerim çözülene kadar verdiğim para samsunga helal değil. 

Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S25'in de SD ile geleceği sızdırıldı. S23 ile aynı kaderi paylaşacak gibi hocsm
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Hocam sadece ultra sd ile gelir büyük ihtimal s25 ve s25 plus mediatek ile de gelebilirmiş exynos 2500 de bekleniyor s25 ve s25 plusda
0 Likes
anonimbro
Active Level 4
Galaxy S

S23 ultradan da şikayet ediyirlardı. Fps drop meselesi. Game booster fln diyorlar ama hiç bir işe yaramıyor. Samsung sanıyor ki biz bu cihazla yılan oyunu oynuycaz

srdrdmrl77
Expert Level 1
Galaxy S
Oyun oynamak istyorsan xiaomi alacaksın. Ama ne iphone ne Samsung nede xiaomi hiç biri ısınmaya çözüm bulamadı bulamazlarda. Bir call of duty 24gb. Yer kaplıyor ve o oyundaki çözünürlülük hiç bir oyunda yok. Cihazların ısınması gayet normal.
Bir pc start aldığında işlemcisi 70° bulıyor ve fan devreye giriyor. Düşün daha birşey devrede değilken. Birde üsütünde fan olmayan cep telefonunu düşün 40° dereceleri buluyor ve oyun esnasında ısınması çok çok normal.
anonimbro
Active Level 4
Galaxy S

Call of duty ben de oynuyordum. Oyunda durduk yere fps düşüşü vardı. 90dan 60 düşüyordu. Direkt düşmesi çok sinir bozucuydu. Zayen sildim sinirden

anonimbro
Active Level 4
Galaxy S

Isınması normal tabi ki. Ama ısınma bir anda fırlıyor

Galaxy S
Yapmak istediğim yorum buydu.Kesinlikle ıphone dahi oyunlarda ısınma yapıyor hatta youtube da çokça testleri mevcut.Cod mobile gibi bir oyunda 90 fps alırken cihazın gpu kullanımı muhtemelen çok yüksek olmalı haliyle ısınır epey
anonimbro
Active Level 4
Galaxy S

İçimi dökdüm hocam. Samsung resmen dalga geçiyor. Dertten başka bir şey değil. Güncellemeyle düzeltirler mi bilemem İnşAllah düzeltirler

0 Likes
Rappa
Active Level 6
Galaxy S
Termal Gardiyandan sınırı en sona çekip deneseniz
0 Likes
anonimbro
Active Level 4
Galaxy S

En sona çektim hocam başka bjr ayar yapmama gerek var mı

0 Likes