- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Samsung ürünlerini seven ama Türkiye’deki hizmet kalitesinden memnun olmayan birçok kişi olduğunu düşünüyorum. Sipariş süreçleri, müşteri hizmetleri, garanti ve servis konularında yaşadığınız sorunları bu başlık altında paylaşalım. Belki sesimizi duyurabiliriz ve Samsung Türkiye bizleri ciddiye alır.
Samsung’dan beklentimiz çok basit: Satış sonrası süreçlerde de müşteri memnuniyetini ön planda tutmaları!
Siz de yaşadığınız sorunları ve beklentilerinizi yazın.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-08-2025 09:21 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-08-2025 09:37 AM in
Galaxy SSamsung markasını uzun yıllardır severek kullanıyorum. Telefonumdan beyaz eşyaya, televizyondan diğer elektronik cihazlara kadar birçok Samsung ürünü tercih ettim. Ürünlerin kalitesinden genel olarak memnunum, müşteri hizmetleri de iyi çalışıyor. Ancak yetkili servis ve kurulum ekibi konusunda ciddi sıkıntılar yaşadım.
Özellikle kurulum için gelen teknisyenlerin müşteriyle iletişim konusunda yetersiz olduğunu düşünüyorum. Müşterinin taleplerini tam olarak anlamıyorlar veya kendi istedikleri çözümleri dayatmaya çalışıyorlar.
Yaşadığım en büyük sorunlardan biri, Samsung 55 inç OLED televizyonumun duvara montajı sırasında oldu. Samsung’un yetkili servisi üzerinden almak yerine, MediaMarkt’ta satılan ve Samsung ile uyumlu olduğu belirtilen bir duvar aparatı aldım. Ancak servisten gelen ekip bu aparatı takamayacaklarını, herhangi bir zarar olursa sorumluluk kabul etmeyeceklerini söyledi ve bana bir belge imzalattılar. Montajı denedikten sonra da "Bu uyumsuz, değiştirmeniz lazım" gibi söylemlerde bulundular. Açılmış bir ürünü iade edemeyeceğimi söylediğimde, servis olarak bir rapor tutarlarsa iade edebileceğimi iddia ettiler.
Daha da ilginci, ellerinde sabit bir duvar aparatı olduğunu ve bunu satın almam gerektiğini ima ettiler. Sonunda, mecbur kalarak onlardan çok daha yüksek bir fiyata (yaklaşık 2000 TL) aparat almak zorunda kaldım. MediaMarkt’ta aynı ürünü 750 TL’ye bulabiliyordum!
Bu olaydan sonra Samsung servis çalışanlarının tutumundan memnun kalmadım. İşlerini severek yapan, müşteriyle ilgilenen teknisyenler olduğu gibi, sadece kendi çıkarlarını düşünen ve müşteriye yardımcı olmaktan kaçınan çalışanlar da var.
Samsung’dan en büyük beklentim, yetkili servis çalışanlarının daha nazik, anlayışlı ve müşteri odaklı olmaları. Satış sonrası hizmet kalitesinin artırılması, kurulum ekiplerinin müşteriyi mağdur etmeden destek sağlaması gerekiyor.
Benim yaşadığım sorunlara benzer deneyimler yaşayanlar varsa, lütfen paylaşsın. Belki birlikte sesimizi duyurabilir ve Samsung Türkiye’nin bu konuda bir adım atmasını sağlayabiliriz.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-08-2025 09:43 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-08-2025 09:51 AM in