cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Shop İnternet Sitesi Ön Sipariş S23+ Cep Telefonu Kandırmacası

(Topic created on: 02-07-2023 03:06 PM)
232 Views
Koroglu1907
Beginner Level 3
Options
Galaxy S

Merhaba,

2 Şubat 2023 tarihinde Samsung Online Shop sitesi üzerinden S23+ cep telefonu sipariş verdim. Ödemesini yaptım ve 1-4 iş günü içinde gönderileceğini müşteri hizmetlerinden teyit ettim.

Fakat bugün 7 Şubat 2023 ve sipariş takip ekranında halen sipariş durumunun "siparişiniz alındı" sekmesinde durduğunu görünce müşteri hizmetleri ile görüştüm.

Öğrendim ki ürün stokta yokmuş ve gelmesini beklemem gerekliymiş, süre sorduğumda ise süre söyleyemeyeceklerini öğrendim.

Öncelikle ürün stokta yoksa bana nasıl satış yapıyorsunuz? (Ürün stokta olmayınca "gelince haber ver" butonu aktif oluyor ve stok yok uyarısı alınıyor)

Bu ürün Turkcell Pasaj üzerinden bir günü içinde gönderiliyorken sizin sitenizde nasıl stok yoka düşüyor?

Stokta olmayan ürün nedeniyle neden benden ödeme alıyorsunuz?

Ben güvenilir ve kendi sitesi olduğu için Samsung sitesinden ürün alıyorum fakat görüyorum ki Samsung kendi sitesinde stok olmayan ürünü müşteriye satıyor?

Acilen mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

3 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Teknosa da vatan da yok mu oradan bakabilirsin neden internet sitesinden sipariş ediyorsun ki inşallah seni de dolandırmamışlardır
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Zaten stok olsa da şu an alman mümkün değil ki ön sipariş tarihi bitince gönderiliyor galiba emin değilim ama sipariş vermedim öyle olması lazım. Ön siparişin avantajı yanında ek avantajlar sunulması zaten.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Derdimiz telefon olmuş adamlar s21 s21 fe s22 kullanıyor sonra s23 e geçiyor şaka gibi 26 bin tl 41 bin tl boşuna para gidiyor 1-2 ay sonra pişman olacaklar eminim ki