cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung S24 Exynos 2400

(Topic created on: 01-19-2024 10:19 PM)
351 Views
Kadır
Active Level 5
Options
Galaxy S
Samsung Türkiye'de kullanıcılarına ikinci sınıf müşteri muamelesi yapmasın. Samsung S24'e Snapdragon gelmediği sürece asla almam. Benim gibi telefondan saate, powerbanka kadar Samsung kullanan birini bile tiksindirdiniz kendinizden... Türkiye'ye gelmezse elimdeki telefonu satıp iPhone alacağım. Geçen sene bütün S serileri hemen hemen aynı idi. Şimdi hem fiyatları uçtu hemde özellikler kırpıldı. O fiyata Samsung alacağıma iPhone alırım daha iyi... 
12 Comments
DFR_A12s
Active Level 8
Galaxy S
Exynos 2400 8 gen 2 den iyi gözüküyor eğer 8 gen 2 kadar verimli çalışırsa o zaman olur
0 Likes
Kadır
Active Level 5
Galaxy S
Uzun kullanım testlerinde yeterli performansı vermez. Exynosa işlemciden daha önce canım yandı. Bir daha da bulaşmam.
0 Likes
DFR_A12s
Active Level 8
Galaxy S
Sonsuza kadar sorunlu işlemci yapamazlar herhalde ben ümitliyim daha erken bir şey demek için görücez ileride
0 Likes
gktg261
Active Level 6
Galaxy S
Samsung islemci isini exynostada snapdragondada beceremiyor ve bunuda kabullenmiyor
0 Likes
DFR_A12s
Active Level 8
Galaxy S
Soğutma sistemi büyütülmüş bakalım ama sonsuza kadar yapamazlar herhalde sorunlu işlemciler görücez yakında
0 Likes
PKRCN
Active Level 7
Galaxy S
Hocam bence testleri bekleyene kadar biraz yorum yapmak erken sonuca varmış mümkün değil. Mesela gen1 le gelmişti s22ler ama onlar da sorunluydu. Samsung fabrikasından arge departmanına kadar değişiklik/transferler yaptığını söylüyor. Daha önce sorunsuz ürünleri de olmuş hem de exynos hem de sdyi kendileri ürettiği dönemden (mesela sd 820/21-835-845) . Bir de özellikler nasıl kırpılmış anlamadım. Tüm işlemcilerde duyurulun tüm özelliklerin çalışacağını söyledi samsung.
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Exynos 2400 yapılan testlerde aşırı ısınıyor ikinci bir s22 vakası olacak gibi
0 Likes
Kadır
Active Level 5
Galaxy S
Bende onu demeye çalışıyorum. Samsung bu işi beceremiyor. Bak ben bir teknoloji mağazasında çalışıyorum. Apple ürünleri daha gelmeden dünya kadar ön sipariş aldık. Samsung'ta tık yok. Samsung böyle giderse bak pazar liderliği nasıl gittiyse Türkiye pazarını da kaybeder. Yazık gerçekten.
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Öyle ne yazık ki.
0 Likes