cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung S23 Ultra 6 Ghz bandını görmüyor.

(Topic created on: 07-23-2024 02:42 PM)
449 Views
Rhtszzz
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhalabalar, 

Samsung s23 Ultra sahibiyim. Evimde de Deco Xe75 3'lü mesh sistem var. Evdeki 6 Ghz destekli telefon tabletler 6 Ghz üzerinden çalışıyor. Bir tek benim Samsung 23 Ultra 6 Ghz bandını görmüyor. Ağ ayarlarını sıfırladım, telefonu sıfırladım ama sorun devam ediyor. Bu konuda güncelleme gelecek mi ? Merak içindeyim.. o kadar para verip mesh sistem aldım ama 6 Ghz kullanamıyorum. Bu samsung için çok kötü bir durum... Yazılımcılarınız bu sorunu çözecek mi merak ediyorum....
0 Likes
11 Comments
Galaxy S
Wifi 6 olması lazım s10 veya üstü cihazınız ile denediniz mi onda bağlanabiliyor mu
Rhtszzz
Active Level 1
Galaxy S
Telefonda wifi 6 çalışıyor ama wifi 6e yani 6Ghz bandı çalışmıyor...
Galaxy S
Tek s23 u da çalışmıyor yani 🤔
0 Likes
Rhtszzz
Active Level 1
Galaxy S
Aynen, sinirim bozuldu... iphone 6 ghz de çalışıyor ama samsung s23 ultra bende , babamda s24 ultra 6 ghz bandını görmüyor bile... samsung için üzücü bir durum... ve teknik destek te sadece öylesine ilgileniyor , eminim konuyla ilgili bilgileri bile yok... sadece ağ sıfırla telefonu sıfırlayın gibi bilgiler veriyor... Windows bilgisayarlar vardı eskiden sorun çıkınca aç kapa yapardık, aynı o mantık... üzücü samsung markası için...
Galaxy S
Gizli wifi ağı değil değil mi?
0 Likes
Rhtszzz
Active Level 1
Galaxy S
Yok gizli değil normal yayın yapan ssid dir....
Galaxy S
Pek birşey yapamam maalesef umarım birisi size yardımcı olur çünkü destekliyor wifi 6e yi s23 u
Rhtszzz
Active Level 1
Galaxy S
Wifi 6 - 5Ghz bandında, wifi 6e - 6Ghz bandında yayın sağlamaktadır.
medemen
Active Level 10
Galaxy S
WiFi 6 bağlandığımda bende gözüküyor simgede. S23u
0 Likes