cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung S20 FE SNAPDRAGON EKRAN SARARMASI

(Topic created on: 10-31-2023 10:46 PM)
215 Views
samsungs20febjk
Active Level 6
Options
Galaxy S

Samsung S20 Fe Telefon Aldım 3 Ay Önce Bugün Dikkatimi Çekti Ekranın 2 Parmak Aşağısında İtibaren Komple Sararmış Beyaz Ekran Açınca **bleep** Ettim Sürekli Otomatik Parlaklıkta Ve Daha Çok Kısık Parlaklıkta Kullanmama Rağmen Neden Böyle Oldu Anlamadım Daha Önce Samsung A31 Ve A52 de Kullanmıştım Ama Hiç Böyle Olmamıştı Sizinde Başınıza Geldimi Kronik Bir Sorunmu Acaba Gerçekten Şaşırdım Bu Duruma Diğer Orta Seviye Telefonlarda Başıma Gelmeyen Bu Telefonda Başıma Geldi Çok Dikkat Ettiğim Halde.

18 Comments
Galaxy S
Sizinki S20 FE Mi
sermet1
Active Level 1
Galaxy S
Evet aynı model s20 fe
YusufEmiRR
Active Level 5
Galaxy S
Ekran koeuyuculardan hocam
sermet1
Active Level 1
Galaxy S
Nasıl çıkacak bu hayvan gibi yapıştırmışlar. Telefonculara gitsem özentisiz şekilde çizerek çıkarıyorlar. Bir çözğm bulamadım sen nasıl hallettin
tolgaS24FE
Expert Level 1
Galaxy S
Aynı sorun bendede var benimkide s20 fe benimde üst bildirim çubugundaki simgelerde oluştu yanma sorunu wifi simgesi saat olan yer
Galaxy S
İz mi kaldı sararma sorunumu oldu
tolgaS24FE
Expert Level 1
Galaxy S
2 side var bazı yerlerde iz kaldı ama sararma daha fazla oldu ekranda
Galaxy S
Ne Kadar Sürede Oldu Ve Parlaklığını Nasil Kullandınız Acaba
tolgaS24FE
Expert Level 1
Galaxy S
Ben 1 yıl sonra farkettim herhalde ama uzun sürdü yani ilk kontrol ettiğimde çok azdı sararma ama sonrasında ciddileşti vallahi çok fazla yüksek ışıkda kullanmadım genellikle evdeyim sadece dışarıdayken parlak lık yüksek oluyordu ama dışarıdada çok az kullanıyordum o üsteki simgeler sürekli açık kaldığı için bu durum oluyor zaten kısaca dikkatli kullansanda kaçınılmaz oluyor diye biliyorum ama samsung dynamic amoled teknolojisinde bu sorunu azaltı diye duymuştum