cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung One UI7 güncellemesini yakın zaman da yayınlamayacak.

(Topic created on: 02-24-2025 04:21 PM)
1054 Views
leonsinan
Active Level 3
Options
Galaxy S

Benim fikrim eğer güncelleme yakın bir zamanda gelecek olsaydı sorunları halletmiş oldukları için dağıtım takvimi de açıklanırdi. Ama ortada ne bir açıklama ne bir takvim var. Belirsizlik olduğu içinde kısa sürede geleceğini düşünmüyorum. Anladığım kadarıyla da Türkiye gelmesi Nisanı bulur..m

t4bu19
Active Level 7
Galaxy S
Yani
0 Likes
ercifun
Active Level 5
Galaxy S
Belkide s24 lerimiz ömür boyu ui6 da kalacak.
Mronok
Active Level 8
Galaxy S
Açıkladılar yahu takvim yok tarih yok veremiyorlar nisan mayıs diyor tahmini diyor bizim 7 yıl güncelleme yalan oldu
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
Bundan Sonraki Güncellemeler Erken Gelir Büyük İhtimal Çünkü Samsung Uzun Bir Süre Böyle Değişikliğe Gitmez Arayüzünde
D_n_z
Expert Level 5
Galaxy S
Touchwizz yapmaya calisiyorlar niyeyse one ui 8 de de touchwizz izleri olacak yenilik olarak
0 Likes
ercifun
Active Level 5
Galaxy S
Ben siparişimi verdim. iPhone 16 pro . S25 fanlarına tavsiyem fazla mutlu olmasınlar ,onlarda ui8 yüzü göremeyecekler
0 Likes
Junior_efe003
Active Level 3
Galaxy S
Senin mutlu olabilecegin tek konu ios olur onu bil ama 24 ultram ile dün arkadaşımın m2 macbook gücünü geçtim pc seviyesinde ekran kartı var yani 😂 oyunlarda 15pm ile kıyasladım o 40-25fps alırken ben 80 90 fps alıyordum
ercifun
Active Level 5
Galaxy S
Uffff harikasın sadece 90 FPS aldığı için mutlu olan çocuk
0 Likes
Junior_efe003
Active Level 3
Galaxy S
Hm tabi sadece konu performans olsa neyse ekran kamera vs ama applenin tek begendigim yanı ios ekosistemi sende kendini ios ile mutlu edersin artık
ercifun
Active Level 5
Galaxy S
Şimdi kamera ip16 pro dan iyi mi diyorsun s24u ya .
0 Likes