cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung One UI7 güncellemesini yakın zaman da yayınlamayacak.

(Topic created on: 02-24-2025 05:50 PM)
113 Views
leonsinan
Active Level 3
Options
Galaxy S

Benim fikrim eğer güncelleme yakın bir zamanda gelecek olsaydı sorunları halletmiş oldukları için dağıtım takvimi de açıklanırdi. Ama ortada ne bir açıklama ne bir takvim var. Belirsizlik olduğu içinde kısa sürede geleceğini düşünmüyorum. Anladığım kadarıyla da Türkiye gelmesi Nisanı bulur..m

Junior_efe003
Active Level 3
Galaxy S
Bana göre degil bu arada somut bir sonuç var ortada ama herkesin kendi tercihi markaya tapmanız beni ilgilendirmez
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy S
Başkasına hakaret edecek kadar markaya tapmıyosam sorun yok. O derece tapanlar düşünsün
0 Likes
Junior_efe003
Active Level 3
Galaxy S
Ok
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy S

olduğunu niye söylemedin daha önce. Sanada ok abicim. Günün geri kalanında başkasına hakaret etme tamam mı. Ben aldım ekran görüntüsünü başkasıda almasın. Çok uğraşırsın diye diyorum. Abini dinle bak

CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy S
Evet daha iyi. Üstteki yorumda sadece kendini kandırmaya çalışma çabalarını gördüm ben 😅
0 Likes
ercifun
Active Level 5
Galaxy S
Eşimde de 16pro var ,kamerası kiyaslanmaz hocam etmeyin eylemeyin, yani ios sevmediğim için yıllardır hep android kullaniyorum. Ama güncelleme muhabbetine uyuz olduğum için değişikliğe gidiyorum . Ama özellikle video da ip16 dan iyi demek mantık dışı .burda fanatiklik yapicam diye kendinizi parcalamayin
0 Likes
ercifun
Active Level 5
Galaxy S
Gördüm deme görseydin 79 IQ lu gibi konuşmazdın
0 Likes
Junior_efe003
Active Level 3
Galaxy S
Kesinlikle sende fanboyluk yapmazdın ben iki cihazı da seviyorum ve ikisini de alabilirdim daha iyi olsaydı gider iphone alırdım
0 Likes
ercifun
Active Level 5
Galaxy S
Hacı sende ciddi sıkıntı var gibi ha . Neyin fanboylugu
0 Likes
Junior_efe003
Active Level 3
Galaxy S
Kanka ben burda açık açık degerlendiriyorum siz marka savunuyorsunuz bildigin
0 Likes