cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Not Uygulaması

(Topic created on: yesterday)
101 Views
__resulsahin__
Beginner Level 4
Options
Galaxy S

Samsungun not uygulamasını beğenen var mı bence iphonedaki not uygulaması daha güzel ona benzer sadelikte bir tasarım yapsalar güncellesek daha iyi olmaz mı

13 Comments
areyousure
Active Level 10
Galaxy S
Ben ipad de kullandım. İpad not uygulaması çok işlevsiz kalıyor samsung notesa kıyasla. Ders çalıştığım için günlük olarak notes kullanıyorum. Geliştirilmesi gereken birkaç şey var. Mesela çoğaltma tuşu gelmeli kesinlikle. Kopyala yapıştır uğraştırıyor. Ondan sonra çizerek hesap yapma özelliği çok buglı. Onun dışında uygulama yetiyor
__resulsahin__
Beginner Level 4
Galaxy S
Teferruatlı kullanmıyorum ama benim demek istediğim sadelik yapışkan notlar tarzı bir uygulama
0 Likes
areyousure
Active Level 10
Galaxy S
Noteshelf tarzı uygulamalar var. İpade özel çıkmış goodnotes kilonotes vs var hatta ablam ipadde kilonotes kullanıyor sanırım. Androide çok iyi uyarlanmadı bunlardan birisi. Deneyerek en uygunu neyse onu kullanırsınız.
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Goodnotes iyi optimize edilmedi. Web sürümünü aynen almışlar uygulama yapmışlar arkaplanda tarayıcı açıyor offline dahi çalışmıyor.
areyousure
Active Level 10
Galaxy S
Evet geçen deneyeyim dedim rezalet çalışıyordu. Kilonotes fena değildi sanırım hatırlamıyorum kaç ay önce denemiştim
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Notein kullanıyordum bir ara Samsung notes a lazer işaretçi geçince tekrardan samsunga geçtim.
areyousure
Active Level 10
Galaxy S
Bence samsungun işaretleyicisi nedense böyle olmamış hissiyatı veriyor. Kalınlık ayarı vs yok o kötü. Çok ince çünkü
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Evet hocam daha iyileştirilebilir. Ama bunun bile gelmesine şükür yıllardır beklediğim bir özellikti. Şu anda işimi görüyor.
areyousure
Active Level 10
Galaxy S
Sizde ne tablet var hocam veya nerde kullanıyorsunuz