cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Klavye Sürekli Olarak Durduruluyor

(Topic created on: 02-11-2024 08:34 AM)
2729 Views
Orn3227
Active Level 1
Options
Galaxy S
Merhabalar, S21 FE cihazımda Android 14 sonrasıda sürekli olarak klavye durduruldu hatası ile karşılaşıyorum. İnternette bayağı bir araştırma yaptım ancak çözemedim. Bana yardım edebilirmisiniz, Teşekkürler.
9 Comments
zaferdertli
Active Level 6
Galaxy S
Google klavyeyi tercih ederim sizede tavsiye ediyorum
Galaxy S
Merhabalar samsung klavye duruyor hatasında Yapmanız gerekenler

•ayarlardan uygulamalar seçeneğini bulmak

•uygulamalar seçeneğinden klavye uygulamasını buluyoruz

•klavyeye tıklıyoruz

•depolama alanı diye seçenek çıkıyor

•ona tıklıyoruz verileri sil seçeneğine basın o zaman uygulama yeniden başlatılır hata vermeyebilir

•aksi halde play storeden alternatif klavye uygulaması indirebilirsiniz

Büyük ihtimalle Android 14 buglarından birisi güncelleme ile düzeltirler
Orn3227
Active Level 1
Galaxy S
Denedim sağolun yardımınız için çok teşekkür ederim
Galaxy S
Merhabalar oldumu
Orn3227
Active Level 1
Galaxy S
Oldu ancak yeniden başladı sonra tüm ayarları sıfırladım düzeldi
0 Likes
Galaxy S
Diğer kullanıcılarımızın kolaylığı için Çözümüm işine yaradıysa eğer beni desteklemek için lütfen yorumumu kabul et teşekkürler :)
yns21fe
Expert Level 2
Galaxy S
Bu sorun bende de var başka bir S21 FE kullanıcında da gördüm. One UI 6.1 ile çözülür diye düşünüyorum. Bende çok aradım, reset attım ama yine de olmadı. Aşırı rahatsız edici bir sorun değil nadiren çıkıyor ancak o zamana kadar Google Klavye kullanabilirsiniz. Bence en başarılı klavye. Tabii bu soruna yine çözüm olmayabilir zira bu hata klavye kapalıyken de çıkıyor. Yani Samsung klavyeyi kullanmamak bile bir çözüm olmayabilir. En iyisi beklemek gibi duruyor.
YOYUYO
Active Level 5
Galaxy S
S21fe sorunlu bir cihaz zamanında kısa süreli kullanmıstım. Çeşitli buglar vardı. Belki hala vardır bilmiyorum beni en rahatsız edeni wp de görüntülü görüşmede benim görüntümün sürekli donmasıydı.
Orn3227
Active Level 1
Galaxy S
Ustam şahsen bende olmuyor. Ben sadece şu ana kadar ilk kez hata verdiğine sahit oldum bu klavye hatasıyla birlikte