cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Hesap Sorunu

(Topic created on: 12-06-2020 10:00 PM)
177 Views
MehmetYalcnS24plus
Expert Level 5
Options
Galaxy S

Şunu sormak istiyorum Sabah belirttiğim gibi uygulamadaki sorun nedeniyle netten devam ediyorum Ancak her sayfadan çıkıp interneti kapadıktan bir süre sonra tekrar girmek istediğimde her seferinde tekrar hesap giriş isteği geliyor ve tekrar tekrar giriş yapmak zorunda kalıyorum Bu güvenlik nediyle böylemi yoksa bendemi bir sorun var  İnstagram Twitter Facebook vs. sitelere giriş yapınca hiç böyle bir sorun çıkmıyor Çift doğrulama yaparak giriş yapmamın **bleep** etkisi var mı? Tek bir sefer giriş yapıp bu girişin kalması için bir yöntem var mıdır? Cevaplarınızı bekliyorum

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
GRKN17
Expert Level 4
Galaxy S
Tarayıcı üzerinden girişler bir süre sonra otomatik olarak kapatılır Samsung tarafından ve tekrar geri geldiğiniz de yeniden giriş yapmak zorundasınız 2 adım açık olması da etkiliyor bu süreci gsamsung güvenlik politika gereği bu böyle

View solution in context

3 Comments
Solution
GRKN17
Expert Level 4
Galaxy S
Tarayıcı üzerinden girişler bir süre sonra otomatik olarak kapatılır Samsung tarafından ve tekrar geri geldiğiniz de yeniden giriş yapmak zorundasınız 2 adım açık olması da etkiliyor bu süreci gsamsung güvenlik politika gereği bu böyle
GRKN17
Expert Level 4
Galaxy S
Teşekkür ederim
Galaxy S

Rica ederim Asıl ben teşekkür ederim