cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Health Monitör Hatası

(Topic created on: 07-13-2023 04:00 PM)
1177 Views
LaFZeN
Active Level 2
Options
Galaxy S

Yurd dışından almış olduğum S23 Ultra telefonum a Samsung Health Monitör uygulamasını açamıyorum bu sebeptendir ki samsung akıllı saatimi kullanamıyorum işin garibi Huawei ve Xiaomi gibi markaların saatlerini kullanabilirken samsung marka saatleri kullanamamam çok saçma. Müşteri temsilcisine de samsung servisine de konu hakkında başvurdum yapacak birşey yok gibi bir cevap aldım 

17 Comments
LaFZeN
Active Level 2
Galaxy S
Hata bu arkadaşlar Screenshot_20230713_155555_Samsung Health Monitor.jpg
LaFZeN
Active Level 2
Galaxy S
Bu sebepten dolayı EKG ve Tansiyon özelliklerini saatte kullanamıyorum yani saat çöp oldu başka marka bir saat alıp kullanıcam çözemez isem
Galaxy S
Sen telefonu Türkiyedenmi aldın
LaFZeN
Active Level 2
Galaxy S
Saat Türkiye den , telefon yurd dışından
Galaxy S
O zaman sıkıntı olması normal benim samsung note 8de oldu bir yıl önce oda yurt dışındandı sonra note 10 lite aldım türkiyeden yani kısacası ikiside türkiyeden olmalı
Galaxy S
Benim saat samsung active 2
LaFZeN
Active Level 2
Galaxy S
Evet ama birazcık ilgilense Samsung Türkiye bunu çözebilir yani.
S23 Ultra aldım yanina watch 5pro ve buds2 pro almışım bu samsung a olan güvenim den dolayı ama işin sonunda böyle ufak şeyler miğde bulandırıyor yani sonra çıkıp neden herkes apple a geçiyor demesin kimse adamlar yurd dışından gelen telefona bile 1 yıl Garanti verirken biz burda neler ile ugrasip6adam akıllı bir muhattap bulamıyoruz
Galaxy S
Doğru diyosun
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Sanırım tek çözüm csc yüklemek ancak tam olarak emin değilim. XDA Forums veya Technopat gibi forumlara da aynı konuyu sormanızı tavsiye ederim.