cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Galaxy s22 ultra

(Topic created on: 05-09-2023 02:32 PM)
320 Views
Hsn19_7
Beginner Level 2
Options
Galaxy S

Merhaba Samsung Galaxy s22 ultra cep telefonumun söyle bir şeyi var görüntülü konuşurken zoom kamerası titremeye başlıyor sanki küçük elektrik çarpma sesi gibi bir ses te geliyor ve orta kamera da kamerayı açınca WhatsApp tan fotoğraf göndermek için fotoğraflari seçerken hareket edip duruyor nedenini bilen varmı 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Hsn19_7,

Kamera çalışmıyorken telefonu sallamak, OIS'nin iç yapıya çarptığından titremesine neden olabilir.
“OIS” (Optik Görüntü Sabitleyici) özelliği, ellerin titrediğini algılar ve düzeltmek için lensi titremenin tersi yönünde hareket ettirir.

OIS özelliği, fotoğraf çekerken, ön izleme yaparken, video kaydederken titremeyi en aza indirmeye olanak tanır ve pozlama süresi, karanlık bir ortamda keskin fotoğraflar çekmek için otomatik olarak ayarlanır.
Bu bir ürün kusuru olmayıp OIS özelliğinin özelliklerinden dolayı oluşabilecek bir belirti olup, ürünün işlevini ve performansını etkilemez.

Farklı bir durum söz konusu ise incelememiz için durumun videosuyla birlikte, Samsung Members uygulaması içerisinden " Destek > Geri bildirim gönder başlığı > Hata Raporları bölümünden sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
7 Comments
Galaxy S
Ne yalan söyleyeyim s22 ultra kullanıyordum çoğu şeyden memnunum ama çok ısınıyor şuanda takas sadece 20 bin ₺ fazladan ödeyip s23 ultra 512 GB ya geçtim telefon resmen gerçek ultra olmuş s22 ultra bir oyuncakmış yeni farkına vardım s23 ultra da 0 sorun inanılmaz bence geçmelisin bu senin için en iyisi olacaktır
0 Likes
Hsn19_7
Beginner Level 2
Galaxy S
Ya önemli değil benim için de sadece bu sorunların neden olduğunu öğrenmek istedim ıphone 14 pro max alma şansım da var ama bu beni idare ediyor
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Elektrik carpma sesi cogu samsung telefonlarda kamera acilirken oluyor.Bu normal bence.Diger kamera titremeleride muhtemelen optik goruntu sabitleyici (on veya arka kamera)modu acik olmadigindan olabilir.OIS acmayi dene manuel aciliyorsa
0 Likes
Hsn19_7
Beginner Level 2
Galaxy S
Nasıl yapicam
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Rica etsem kamera ayarlarini gosterebilir misin foto olarak
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
on kamera icin video fps degerleri vardir onu maksimuma getirmen lazim goruntulu gorusme icin.Arka kamera da ise Ois yoksa makro modunu kullanabilirsin tum bunlar icin kamera uygulamasinin ayarlarini kurcalaman gerekiyor.
0 Likes
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Hsn19_7,

Kamera çalışmıyorken telefonu sallamak, OIS'nin iç yapıya çarptığından titremesine neden olabilir.
“OIS” (Optik Görüntü Sabitleyici) özelliği, ellerin titrediğini algılar ve düzeltmek için lensi titremenin tersi yönünde hareket ettirir.

OIS özelliği, fotoğraf çekerken, ön izleme yaparken, video kaydederken titremeyi en aza indirmeye olanak tanır ve pozlama süresi, karanlık bir ortamda keskin fotoğraflar çekmek için otomatik olarak ayarlanır.
Bu bir ürün kusuru olmayıp OIS özelliğinin özelliklerinden dolayı oluşabilecek bir belirti olup, ürünün işlevini ve performansını etkilemez.

Farklı bir durum söz konusu ise incelememiz için durumun videosuyla birlikte, Samsung Members uygulaması içerisinden " Destek > Geri bildirim gönder başlığı > Hata Raporları bölümünden sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes