cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Galaxy Wave 2

(Topic created on: Wednesday)
108 Views
BerkeS24Plus
Active Level 7
Options
Galaxy S

Bilenler bilir, zamanında Samsung'un ilk çıkarttığı dokunmatik modellerden birisiydi. Ben kullandım, kasası metaldi, gece moru rengindeydi ve baklava şeklinde bir arka kamera tasarımı bulunuyordu. Hatırlayan kullanan var mı bu efsaneyi :)

image
Galaxy Wave 2, Vikipedi.

18 Comments
RockCharT
Active Level 7
Galaxy S
Bende hala kutusunda Wave 1 duruyor. Zamanına göre mükemmeldi. Kasası metal, kaliteli bir yapısı vardı. Wave 2 nin ekranı lcd idi 1 Super Amoled. Sağolsun Samsung Bada yı eline yüzüne bulaştırdığı için ortada bıraktı bizi.
BerkeS24Plus
Active Level 7
Galaxy S
Evet, dönemine göre premium hissettiren cihazlardı kesinlikle. İlk kullandığım Samsung cihazıydı bu. İçinde yerleşik oyunlar vardı küçük boyutlu arayüzü fena değildi ama o zamanlarki android hantaldı ama dönemine göre çok iyiydi. Maalesrf Bada kötü bir deneyim oldu Samsung için.
RockCharT
Active Level 7
Galaxy S
Bada çok performanslıydı. Android o zamanlar henüz gelişmemişti ve hata veriyordu çoğu zaman arayüz de ama bada özellikle 1.2 sürümünde çok iyiydi. İçinde Aspahlt 5 vardı çok keyifle oynardım. Slow motion video kayıt çekebiliyordum. Güzel zamanlardı cihaz artık çalışmıyor içine Android kurmuştum sonra felç oldu 😂
BerkeS24Plus
Active Level 7
Galaxy S
Hahaha😂 Hocam ben Badayı kesinlikle cesaretli bir girişim olarak görüyorum aslında. Keşke Samsung bunu devam ettirseydi yenilik ve dönüşüm yapıp ve Android bağımlılığından kurtulup sıyrılsaydı. Ama kaynak yetersizliği midir bilinmez ama geri kalacaklarını sezdikleri için sanırım Androide geçtiler ve o gün bugündür böyle. Android ile işbirliği yapıp geliştirseler nasıl olurdu diye düşünüyorum ama direk Androidi ithal ettiler cihazlara. Eğer Bada şuan olsaydı Samsungun Androidi almak ve güncelleme yapmak için ayırdığı devasa bütçeyi daha farklı alanlara yönlendirerek daha çok büyüyüebilirdi, kim bilir... Gelecek de olması umuduyla 😁
RockCharT
Active Level 7
Galaxy S
Daha sonra Tizen yaptılar ama onu da devam ettirmediler. Devam etseler şu an 3. Büyük sistem olabilirdi ama cesaret edemediler sanırım. Edge güzel oyundu çok oynamıştım bende grafikleri güzeldi.
BerkeS24Plus
Active Level 7
Galaxy S
Samsung da büyük potansiyel vardı, hala var, yani şu androidin bug larından kurtarırlarsa telefonları Apple'ın işi zor duruyor 😂.
RockCharT
Active Level 7
Galaxy S
Samsung da potansiyel falan yok daha ilk büyük güncelleme de bile insanları mağdur ettiler ben çok bir şey beklemiyorum. Google ve Apple rakip gibi görünen ama birbirini tamamlayan iki uç bence sonuçta olay yine kendi aralarında geçiyor üçüncüye yer olmaz.
BerkeS24Plus
Active Level 7
Galaxy S
Google Pixeller tam saf android kullandıkları için harika optimize çalışıyor en güzel yanı o. Türkiyeye gelse hiç düşünmeden alırdım. Geçen sene Pixel 9 gelecek diye söylendi ama hala haber yok, bu da yalan oldu resmen.
BerkeS24Plus
Active Level 7
Galaxy S
Edge diye bir oyun vardı. Küp ile level atlıyordun o favorimdi ama şarjı 2 saat dayanmıyordu telefonun sorun oydu 😂