cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Galaxy S8 Bluetooth sorunu

(Topic created on: 01-19-2021 03:37 PM)
1214 Views
OfDreams
Active Level 1
Options
Galaxy S

Telefonum bluetooth lu kulakligima bağlı iken ağ ayarlarini sifirlamama rağmen youtobe den müziğin sesini kulaklığa vereceğine hoparlöre veriyor.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba OfDreams,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Sorunun çözümü için telefonunuzda "Ayarlar-Uygulamalar" bölümünden, sağ üstte bulunan üç nokta işaretine dokunarak "Sistem Uygulamalarını Göster-Bluetooth-Depolama-Veriyi Sil" menüsel işlemini yaptıktan sonra, işlemi tekrar deneyiniz. Varsa, kulaklık sıfırlama işlemini de deneyebilirsiniz. Farklı kulaklıklarla denediğinizde de aynı sorun görülüyorsa, cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili h​afızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosya​larınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz. Yedekleme ve sıfırlama işlemini denemenize rağmen aynı durum devam ediyorsa, cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;

1. Verilerinizi Microsoft OneDrive'a yedekleyebilirsiniz. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Ekranın sağ üst köşesinde bulunan üç nokta > OneDrive ile bağlan > Koşulları kabul edip bağlan > Hesapları Bağla > Mevcut Hotmail hesabı ve şifresini girin > Kabul et > Hesaplar Bağlanıyor yazısı gelecektir. İleri ögesine dokunduktan sonra kurulum işlemleri tamamlanmış olacaktır.

2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/

Not: Cihaz içerisinde yer alan Güvenli Klasör uygulamasını kullanıyorsanız eğer, cihaz verilerinden ayrı olarak yedeklemeniz gerekecektir.

Yedekleme işlemlerinin görsel anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
14 Comments
Galaxy S
peki canlı derslerde oluyormu peki
OfDreams
Active Level 1
Galaxy S
canlı derslere katılmıyorum ,sadece arabada bluetooth a bağlanıyor yüklü şarkılar çalışıyor fakat internetteki youtobe deki şarkıyı açtığımda müziğin sesi telefonun kendi hoparlörinden gelip arabanin hoparlerinden veya bluetoothlu kulaklıklardan gelmiyor sorun burda...
Galaxy S
onu bilemiyorum canlı desteğe sor orada daha iyi yardımcı olurlar
OfDreams
Active Level 1
Galaxy S
Canlı destek nerden yapılır samsung membersinmi?
Galaxy S
samsung members den yardım bölümünden metin sohbetini seçip ordan telefon numaranı Gmail hesabın ismin ve soy ismin
Galaxy S
böyle sana fotoğraf olarak atıcam böyle ilk önce ana sayfaya gel sonra aşağıdan yardım alın yeri bas sonra metin sohbetini tıkla ve sohbeti başlat

Screenshot_20210119-161638_Samsung Members_801.jpg

Screenshot_20210119-161615_Samsung Members_800.jpg

Screenshot_20210119-161737_Chrome_802.jpg

demircan
Active Level 3
Galaxy S
samsung s10 plus android 11 nezaman gelecek s10 e gelen güncelleme s10 + niye gelmiyor
Galaxy S
konu güncelleme değil
Galaxy S
ortam sesi açıksa kapamayı dene