cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Galaxy S25 artık pil sağlığı ve şarj döngüsü bilgilerini gösteriyor

(Topic created on: 01-24-2025 02:40 PM)
417 Views
MelihUyanıkS23FE
Active Level 10
Options
Galaxy S

image

Samsung, Galaxy S25 ile beraber artık pil sağlığı yüzdesi ve şarj döngüsü gibi ayrıntılı pil bilgilerini kullanıcılara gösteriyor.

image

Galaxy S25'te ayarlarda pil bilgileri kısmına girince, pil sağlığı, pil şarj döngüsü, pilin üretim tarihi ve ilk kullanım tarihi gibi detaylı bilgilere artık erişilebiliyor. Ancak bu özelliğin şuan için bütün telefonlarda yer almadığı belirtiliyor. Bazı telefonların gerekli yazılım güncellemesini almamasından dolayı bu bilgilerin gösterilmiyor olması mümkün. Belki de bazı ülkelerde kullanıma sunulmamış veya sunulmayacak olabilir.

Diğer Samsung cihazlarda bu bilgilerin sunulup sunulmayacağı şu an için bilinmiyor. iPhone'larda senelerdir var olan batarya sağlığı bilgisinin sonunda Samsung telefonlara da gelmesi güzel bir gelişme. 

8 Comments
s24fe
Expert Level 2
Galaxy S
Samsung'a kızdığım bir konu daha kapandı:)))
S25 beklenti karşılamadı istemezük😂😂😂
MehmetAyten
Active Level 6
Galaxy S
S24 serisine büyük ihtimalle S25'te olan birçok özelliği verecekler. Ancak S23 ve S22 için eleyerek bazı özelliklerini vereceklerdir.
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
Bilgilendirme İçin Teşekkürler 😊
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Onu s10 plusada getirebilirler yazılımlık bir iş
Galaxy S
İsteseler S7 ye kadar güncelleme getirirler ancak yeni cihaz alsınlar diye eski cihazlara desteği kesti Bak Apple a adamlar eski cihazları bozulana kadar güncelleme gönderiyor 😂
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
IPhone kullanıyorum usb typc olan cihazlarda bunu getirdiler s8 e kadar bunu getirebilirler
Galaxy S
Eskiden Samsung bir chazı en fazla 2 yıl işletim sistemi ve 1 yıl güvenlik güncellemesi desteği veriyordu sonra sen o cihazı 5 yıl kullanıyordun çok fazla güvenlik açığı oluşuyordu şimdi S24 serisi ile beraber 7 yıl Sistem+Güvenlik güncellemesi vermeye başladı
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ata alınır üsküdarı geçti