cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

🚀 Samsung Galaxy S25 Serisi: Performans ve Yenilikte Çığır Açıyor! 📱✨🔥

(Topic created on: 01-02-2025 08:35 AM)
76 Views
shifttab
Active Level 9
Options
Galaxy S

image

image
Test sonuçları

Samsung, Galaxy S25 serisi ile heyecan verici yenilikler sunmaya hazırlanıyor! Tasarımındaki zarafetin yanı sıra, performansında da büyük bir sıçrama var. İşte detaylar:

🔹 Snapdragon 8 Extreme Edition ️: Galaxy S25, Qualcomm’un özel olarak optimize edilmiş Snapdragon 8 Extreme Edition çipine sahip. Bu çip, 4.47 GHz’lik yükseltilmiş saat hızıyla AI işlemlerinde büyük bir hız artışı sağlıyor. Fotoğraflarınızın gerçek zamanlı düzenlenmesinden, oyun grafiklerine kadar her şey hızla ve kesintisiz! 🎮📸

🔹 12GB RAM 💪: Standart modelde RAM kapasitesi 8GB'dan 12GB'a yükseltilmiş. Bu, kullanıcıların gelecekteki uygulama ihtiyaçlarını rahatça karşılayabilecek güce sahip! 🚀📱

🔹 Gemini Advanced AI Platform 🤖🧠: Üç model de, farklı sürelerle ücretsiz abonelik sunuyor! Takviminizi düzenlemek, alışkanlıklarınıza göre önerilerde bulunmak gibi hayatınızı kolaylaştıracak birçok özellik sunan bu yapay zeka platformu ile tanışın! 💡🔄

💥 Süper enerji verimliliği ️ ve uzun pil ömrü 🔋: Snapdragon 8 Extreme Edition, sadece performansı artırmakla kalmıyor, aynı zamanda enerji verimliliği ile pil ömrünü de uzatıyor. 🕰💪

Sizce Galaxy S25 serisi hangi yeniliği ile en çok dikkat çekiyor? 🤔💬 Yorumlarda buluşalım! ⬇️

#SamsungGalaxyS25 #Snapdragon8Extreme #12GBRAM #GeminiAI #YeniTeknoloji #Samsung #AI #Performans #GalaxyS25Ultra #Yenilik

17 Comments
BUR-CHİNA
Expert Level 5
Galaxy S
Usta valla aralarında öyle şahane bir farklılık yok ya..adam 12 GB ram koymuş.aha 8 GB da yetiyor 😁 hayli hayli yetiyor valla..bı gıdım pili yükseltiyor birazda ufak kandirmaca koyuyor bı ton paraya satiyorlar.
Galaxy S
Bence gereksiz S24 hatta S23 bileh âlâ canavar gibi cihazlar
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
Ben iyikide s24+ almışım diyorum s25+ i beklemek istememeştim doğru karar vermişim ne güzel ip16 böyle çıkınca s25 daha çok **bleep** atar derken yine makyajlı s24 görcez
Galaxy S
Aynen bende S24ULTRA almıştım, hiç gerek yok diye düşünüyorum değiştirmeye
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
Hocam biz s26 yada s27 serisini beklicez gibi ama benim merakım sence s24 serisi 7 sene güncelleme desteği alabilir mi bu cihaz kasmadan vs.
Galaxy S
Tabiki alacak , snapdragon 8 gen3 çok güçlü bir işlemci ama exynos 2400 için bişey diyemem 😮
Galaxy S
Extereme değil elite
0 Likes
YunusG
Expert Level 1
Galaxy S
S25 serisi için özel versiyonun adı Extreme olacak. Elite'ın overclocklanmış ve One UI için daha optimize edilmiş versiyonu.
0 Likes