cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Dex

(Topic created on: 09-03-2020 10:01 PM)
568 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy S

Arkadaslar merhaba, Samsung dex(kablolu) kullanırken hem dex pil yerken hemde cihazim wierles sarj standında sarj olursa sorun olurmu.

Samsung dex malesef fazla pil yiyor ve bunu engellemek için wierless sarja takiyordum eskiden ama simdi pilim degisti dikkatli ve özenli davranmak istiyorum acaba samsung dex kullanirken cihazimin pilini samsung dex yerken ayni anda wierles standinda sarj olursa pil ömrüme bir azalma olurmu,fazlami azalir azmi?

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Wig
Expert Level 3
Galaxy S
Böyle bir soru sorduğun için teşekkürler.
Soruna gelecek olursak.
Evet olur hemde çok fazla olur. bataryan şişebilir. gene pili değiştirmek zorunda kalırsın. Sana önerim Samsung Dex kullan şarjın %15 olursa telefonunu şarja tak.

Eğer yazdıklarımdan memnun kaldıysanız Yorumun Sağ üst noktaya basıp çözüm olarak kabul edebilirsiniz.

GyZ3N

:)

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ben Tab S4 te dexte sorun yaşamadım pil olarak ama o sonuçta bir tablet. Senin soruna gelecek olursak dex kullanırken şarja takma. Batarya ömrü CİDDİ oranda azalır.

View solution in context

5 Comments
Solution
Wig
Expert Level 3
Galaxy S
Böyle bir soru sorduğun için teşekkürler.
Soruna gelecek olursak.
Evet olur hemde çok fazla olur. bataryan şişebilir. gene pili değiştirmek zorunda kalırsın. Sana önerim Samsung Dex kullan şarjın %15 olursa telefonunu şarja tak.

Eğer yazdıklarımdan memnun kaldıysanız Yorumun Sağ üst noktaya basıp çözüm olarak kabul edebilirsiniz.

GyZ3N

:)
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
bende oyle düşünüyorum ama baska oneriler almak için yorumlar kapanana kadar çözüm kabul etmeyeceğim kimseyi yorum kapaninca ederim😊
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ben Tab S4 te dexte sorun yaşamadım pil olarak ama o sonuçta bir tablet. Senin soruna gelecek olursak dex kullanırken şarja takma. Batarya ömrü CİDDİ oranda azalır.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
pilim degismeden once eskiden hep wierlese koyardim pil göstergesi bozulurdu ve sarjim sarjda degil iken sarj oluyor ve 93 gosteriyordu 1 saat sonra yeniden baslattim duzeldi ama gosterge tırtliyordu
pil degistikten sonra hayatta bir daha yapmam ozaman
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bencede😁😁😁