cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Cihazları Şarj Sorunu

(Topic created on: 08-01-2024 06:17 PM)
254 Views
Mechanist28
Active Level 3
Options
Galaxy S

Arkadaşlar hem tab s9 ultra hem s24 ultra sahibiyim. İki cihaz da bekleme modunda çok şarj yiyor. Özellikle tablet her şeyi kapalı iken 1 günde %20 gibi şarj yiyerek 4-5 günde hiç kullanmadan bataryası bitiyor. Huawei tablete de sahibim inanın 7 günde %10 şarjı ya gidiyor ya gitmiyor. Bu durum canımı çok sıkıyor. Tablet lazım oluyor elime alıyorum bakıyorum şarjı bitmiş. Huawei tableti alıyorum 2 gün önce nasıl kapatmıssam ekranı aynı şarj seviyesinde açılıyor. Zaten oldum olası bu snapdragon işlemciyi sevmemişimdir. 3ms daha hızlı olacak diye bataryayı sömüren bir teknolojisi var. Samsunga da özel üretmesine rağmen bu bataryayı sömürmesine anlam veremedim. Bir önerisi olan var ise sevinirim.

13 Comments
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
Aynı şekilde huawei'in ambargosuz google servisleri olan markası diyebileceğimiz honor tablet kullnıyorum. Her açıdan çok memnunum ama bataryası gerçekten harika. Şarjdan çıkardıktan sonra üçüncü gün hiç ellemediğim için şarjının hala 100'de olduğunu bile gördüm. Malesef samsung batarya konusunda bu performansları asla veremiyor
0 Likes
Mechanist28
Active Level 3
Galaxy S
Huawei matepad pro 12.6 cihazım da 3. Günde %100 de oluyor özellikle izne çıkarken ikisini fulledim ve 7 gün sonra geldim samsung çoktan bitmişti. Huawei %70-80 küsürlerdeydi.
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
Honor pad 9 kullanıyorum. Batarya performansı bire bir söylediğin gibi
Mechanist28
Active Level 3
Galaxy S
Onda hangi işlemci var. Huawei kirin işlemci ile zaten bu işi çözüyor. Şimdi de **bleep** atıyorlar işlemcilerine yok 7nm imiş de şimdikiler 4nm teknolojisine sahipmiş. Antutu testi rezaletmiş. Gerçek testlerini izledim yeni işlemcisinin başabaş yarışıyor uygulamada. Şarj konusunda da eskisi gibi ise ne diye rezillik çekeceğim.. snapdragon tekelleşmiş istediği gibi yönetiyor bu sektörü.
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
Honorda snapdragon işlemci var ama benim zaten en güvendiğim işlemcidir her şeye rağmen.
Mechanist28
Active Level 3
Galaxy S
Orada yazılım da devreye giriyor. One ui fazla batarya tüketiyor bu durumda.
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
Evet net öyle zaten. Hayır magicos da asla kötü bi arayüz değil. Hatta animasyonları falan oneui'dan daha stabil daha akıcı. Arayüz aynı şekilde ciddi anlamda akıcı. Ama honor bi şekilde yapmış batarya işini
0 Likes
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy S
katılıyorum. maalesef telefonlarıda aynı, batarya performansları rezalet ötesi. sebebi ya yazılımsal, ya donanımsal, ya da pil teknolojisinden kaynaklı.
Ve halen şunu çözebilecek bir aksiyon belirleyemediler. yazıklar olsun.
0 Likes
Mechanist28
Active Level 3
Galaxy S
S2 cihazından sonra ilk defa samsunga döndüm s24 ultra ile ama batarya konusunda hiçbir yol kat edememişler ben günü çıkaramıyorum. Power saving ile performans modu açık kullanmaya başladım artık. Mate 70 serisini bekliyorum. Muhtemelen döneceğim huawei ye. S25 ultradan da umutlu değilim zaten.
0 Likes