cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung 7 yıl güncelleme sözü 👇

(Topic created on: 06-08-2024 10:46 PM)
1651 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy S
Samsung S serilerine 7 yıl güncelleme sözü verdi ama sizce samsung sözünü tutar mı ?
Resolved!
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
😅😅
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bide 7 yıl sonra 256GB yeteceğini zannetmiyorum düşünsene 7 yıl sonra son güncellemeyi depolama yüzün den kuramamak 🤣🤣
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Aynen kesinlikle 😅 çünkü eskiden 16 gb telefonlar kullanabilirken şuan 20 gb falan sırf android tutuyor 😅 o zamana da 200 gb android olursa şaşırmam
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Aynen knk telefon sana çok dolu geliyor mesela benim telefon 256gb boş hali galiba 210 gb falandı 12 gb ram var 5 gb ram boşta şaka gibi 🤣🤣😂😂
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Yarın bir gün 32 gb ram çıkarırlar 25'i dolu olur 😂😂😂 12 gb ram telefonun en az 9 gb'si boş olmalı ya
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Aynen kanka baksana 1717882312437.jpg
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Acaba çalışan gereksiz şeyler mi var arka planda? Geliştirici seçeneklerinden çalışan hizmetlere mi bi baksan kankam? Hiç 12 gb ram telefon kullanmadım o yüzden hepsi böyle mi bilmiyorum. Bu da bendeki durum:

1717882743960.jpg
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Samsung hep böyle kanka ya en iyi saf android
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Kesinlikle 👍 bide root atmadan sistem uygulamalarını silmenin yolu vardı pc ile ama şimdi yanlışlıkla hata falan yapıp bozmaya değmez 😅
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Aynen kanka ben root falan atmayi sevmiyorum orjinali neyse ona raziyim ben en iyisi orjinali benim için çünki root attiğin zaman geliştirici üretici firma değil sen olduğun için güncellemeler gelmiyor berki telefon da güvenlik acığı var ve cok önemli cok ciddi bi açık o ama rootlu olduğu için o güncellemeyi alamıyorsun malesef