cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

SAMSUNG S20 FE KAYIT DIŞI YOLLADI

(Topic created on: 01-07-2021 03:13 PM)
360 Views
Onur2706
Beginner Level 2
Options
Galaxy S

Sayın yetkili;

Ben Onur YILDIRIM Davet otomotiv Bölge Müdürü olarak görev yapmaktayım. Uzun yıllardır Samsung kullanıcısı olup evim de kullanmış olduğum tüm beyaz eşyalarım ve TV dahil Samsung kullanmaktayım. Fakat Samsung gibi ulusal bir firmanın kullanıcısını bu kadar mağdur ederek önemsiz kılması beni gerçekten çok üzdü.

Aralık ayında kampanyadan faydalanarak TRENDYOL sitesinden Samsung Galaxy NOTE 10 lite marka telefon aldım. Telefonum fabrikasyon arızalı çıktığından servise yolladım bu süreçte 10 gün telefonsuz kaldım ve mağdur oldum.Telefonumu sorun çözüldü diyerek geri yolladılar. Fakat sorunun çözülmediğini **bleep** ederek tekrar yolladım. Bu defa telefonun arızalı olduğunu bildirip tamir edileceğini bildirip sensörün değişmesi için cihazın açılacağı bilgisi verildi. Kabul etmemem üzerine cihazımın kırmızısı ile değiştirilip yollanacağı teklifi yapıldı. Bende kırmızı cihaz kullanmak istemediğimi para iadesi istediğimi bildirdim. Bunun üzerine bana 1 gün sonra cihazımın yerine bana S20 FE yollanacağı söylendi ve bana yerine LİLA renk cihaz yollandı. 2 gün sonra cihazıma bir mesaj geldi ve cihazımın kayıt dışı olduğu ve kapanacağı söylendi. Bunun üzerine servisi aradım ve cihazımın kayıt dışı olduğu söylendi.Ben Gaziantep ilinde yaşadığımı ve kayıt dışı cihaz alacak olsam 2.000-3.000 TL eksiğine burada alabileceğimi bu cihazın iadesini istediğimi söylediğimde cihazınızı yarın kayıt edeceğiz denildi. Kanunu yollara başvuracağımı bildirdiğim de en doğal hakkınız denilip telefon kapatıldı.

Ben Samsung firmasına bu hareketi inanın ki yakıştıramadım ve en kısa zaman da kanuni yollara baş vurarak ne kadar sanal ortamda resmi siteniz var ise hepsine yazacağımı üzülerek bildiririm.

Hayırlı çalışmalar.  

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Onur2706,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Konunun detaylı incelenebilmesi için tarafımıza aşağıdaki link üzerinden ulaşmanızı rica ederiz. Sizlerden alacağımız detaylı bilgiler ışığında, yardımcı olmaya çalışacağız.

https://www.samsung.com/tr/support/email/

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

3 Comments
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy S
Buna benzer pazarlama uygulamaları üzerinden almamak gerek ben denemek için Bluetooth kulaklık aldım ikisi 49.90₺ ye resmen çöp iki kulaklık geldi ve değişim istedim bana tedarikçi numarası verdiler ulaşamadım daha hala ama servis de büyük ayıp etmiş kopya cihaz vererek gerekli işlemleri yapın ve haklısınız
0 Likes
atakanka
Active Level 8
Galaxy S
Geçmiş olsun :((

Bu tip olaylar sadece samsung Türkiye de olmakta malesef
0 Likes
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Onur2706,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Konunun detaylı incelenebilmesi için tarafımıza aşağıdaki link üzerinden ulaşmanızı rica ederiz. Sizlerden alacağımız detaylı bilgiler ışığında, yardımcı olmaya çalışacağız.

https://www.samsung.com/tr/support/email/

Teşekkürler.

MOD