cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

SAMSUNG 20.000 MAh Powerbank

(Topic created on: 06-09-2024 08:12 PM)
637 Views
GLXY_S23_S24ULTRA_WU
Expert Level 5
Options
Galaxy S
Samsung'un yeni çıkardığı 20.000 MAh lik powerbank bugün elime geçti, ilk izlenimlerim şu şekilde , çok hızlı şarj ediyor , 45 watt süper hızlı şarj etme gücüne sahip. 3 adet Type C girişi var 3 cihazi ayni anda şarj edebiliyor test ettim , tasarım ve rengi cok hoşuma gitti ve çok ta hafif ,çantada çok rahat taşınabilir ergonomik bir yapıya sahip , daha önce aynısının 10.000 liğini de kullanmıştım , Powerbank almak isteyenler düşünmeden alabilirler , cihazınız Samsung ise powerbank de Samsung olması telefonunuz için büyük bir avantaj 

image

image

17 Comments
Galaxy S
Hayırlı olsun hocam keşke dijital gösterge koysalarmis
Galaxy S
4 nokta var , her biri % 25 lik bölümü temsil ediyor
Galaxy S
Tekrardan hayırlı olsun hocam güle güle kullan
Galaxy S
Çok teşekkür ederim hocam sağol
Yavuz_S23
Expert Level 3
Galaxy S
Hayırlı olsun. Bende de 10000 lik var 25w destek veriyor.
Galaxy S
Teşekkürler, 10.000 lik te güzel bir cihaz kullandım daha önce, aynı şekilde hızlı şarj edebiliyor , bu onun 20.000 liği
0 Likes
Yavuz_S23
Expert Level 3
Galaxy S
Evet 10000 likte 2 çıkış **bleep** 3 birde bu modelde 45w şarj desteği gelmiş. Burada 45w desteği olan telefon kullanıcıları için güzel bir özellik.
LordTaiLo
Active Level 10
Galaxy S
Hayırlı olsun, gösterge konusunda davşana katılıyorum.. (ayrı bir havası var..)

+ eklemek istiyorum; kablonun cihaza entegre olması gerektiğini düşünüyorum.. (*daha ergonomik olur..) (ultralardaki kalem gibi.)
Galaxy S
Hocam şöyle söylim evet digital ekran konusunda size katılıyorum olsa daha iyi olurdu ama kablo konusunu şöyle izah ediyim , daha önce dahil kablolu powerbank kullandım hiç ergonomik olmadı, hem yer kapladı hemde hızlı şarj etmiyor , Samsung’un orijinal kablosu ile başka kablo arasında hız f ar kı var