cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S9plus kamerada siyah leke

(Topic created on: 01-19-2020 12:27 AM)
13624 Views
toprakyagcioglu
Beginner Level 2
Options
Galaxy S

image

Sizde böyle bir olay oldu mu ne yapmalıyım ?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba toprakyagcioglu,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Kamera" bölümünden kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa "Ayarlar > Uygulamalar > Kamera > Depolama > Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz. Yaşadığınız durumun devam etmesi halinde, cihazınızın detaylı incelenmesi için uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. İşlem için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

h target=_blankttps://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
5 Comments
kenansbayram
Active Level 6
Galaxy S
Ben de yok gayet iyi telefon numarası girilen yerden bi ekran calibrasyonu olayını araştır...
0 Likes
bozoklu
Active Level 3
Galaxy S
ön kamera mı bu
0 Likes
bozoklu
Active Level 3
Galaxy S
benim ön kamerada böyle bi sıkıntı olmuştu il başta 1 tane falandı sonra çoğalıp kaybolmamaya başladı ekranda ön kamerayı açtığımda 10-15 tane böyle leke vardı, servise gönderdim kameranın bozulduğunu söylediler garantisi de bittiği için 300 lira gibi bi para karşılığında tamir ettiler
0 Likes
toprakyagcioglu
Beginner Level 2
Galaxy S
arka kamera
0 Likes
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba toprakyagcioglu,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Kamera" bölümünden kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa "Ayarlar > Uygulamalar > Kamera > Depolama > Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz. Yaşadığınız durumun devam etmesi halinde, cihazınızın detaylı incelenmesi için uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. İşlem için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

h target=_blankttps://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes