cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S9 plus su geçirmez mi

(Topic created on: 05-09-2022 04:52 PM)
403 Views
ADG01
Beginner Level 3
Options
Galaxy S

Arkadaşlar bir kaç yerde gördüm havuzun içinde fotoğraf çekiliyorlardı bende de s9 plus var havuzun içine soksam ya da yıkasam sıkıntı olur mu ?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba ADG01,

Cihazınız su ve toz direncini destekler. Aşağıdaki önerileri yapmamanız, cihazınızın hasar görmesine sebep olabilir

• Cihazı 1,5 m'den derin tatlı suya batırmayın ve 30 dakikadan uzun süre suyun altında
    tutmayın.
  • Cihazı tatlı su haricinde bir sıvıya (örneğin, tuzlu su, iyonize su veya alkollü
    içecek) batırırsanız, cihaza daha hızlı bir şekilde sıvı girer.
  • Cihazı, basınçlı suya maruz bırakmayın.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
5 Comments
BAY-PANDA
Active Level 8
Galaxy S
Sokma ,sadece sokma. Sokmak istiyorsan yine sen bilirsin ama sonra Samsung sana suya dayanıklı dedik ,havuza sok mu dedikte havuza sokuyorsun diye sana sorar.
0 Likes
Hüseyin0060
Active Level 5
Galaxy S
Milletin ki su geçirmez benimki geçirir diye 3 yıl sokmamıştım suya 😄
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Tatlı suda problem olmuyormuş deniz suyu havuz felan sokmayın diyorlardı saçma sapan şeyler 😅
0 Likes
ozlemm
Expert Level 4
Galaxy S
Tatlı su için 1,5 metreye kadar suya dayanıklı demişlerdi bana da s9 benimkisi ama hiç suya yaklaştırmadım neme lazım🙂
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba ADG01,

Cihazınız su ve toz direncini destekler. Aşağıdaki önerileri yapmamanız, cihazınızın hasar görmesine sebep olabilir

• Cihazı 1,5 m'den derin tatlı suya batırmayın ve 30 dakikadan uzun süre suyun altında
    tutmayın.
  • Cihazı tatlı su haricinde bir sıvıya (örneğin, tuzlu su, iyonize su veya alkollü
    içecek) batırırsanız, cihaza daha hızlı bir şekilde sıvı girer.
  • Cihazı, basınçlı suya maruz bırakmayın.

Teşekkürler.

MOD

0 Likes