cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S9 eksiklikleri

(Topic created on: 05-05-2021 03:00 PM)
648 Views
snapdragon52
Active Level 5
Options
Galaxy S

Arkadaşlar burda görüp oyun oynamayi seven biriyseniz ve telefon almaya karar verdiyseniz asla ama asla samsung almayın neden diye sorarsaniz exynos bes para etmez bir işlemci hızlı batarya tüketimi var oyunlardan asla 60 fps alamazsınız misal lol 30 fps bile 20 lere iniyor call of duty kasıyor dream league o bile belli bir sureden sonra kasiyor telefon acayip ısınıyor ve artik ekran parmağını algilamamaya başlıyor kucuk kardeşimlerime tavsiyem samsungdan uzak durun 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba samsungmuasla,

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
16 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Kardeşim s20de de aynı sorun var mı acaba?
0 Likes
snapdragon52
Active Level 5
Galaxy S
Yuzde doksan vardır snapdragon varken sacma islemci kullanıyor kac kisi tel isinmasindan sikayetci problemli telefonlar dahada samsunga para vermem ilk ve sondu
livingtodie
Active Level 8
Galaxy S
Genelleme yapmaktan vazgeçin. S9+ kullanıyorum ve söylediğiniz hiçbir sorun bende yok. 7 saat ekran süresi var ve oyunlarda fps drop yaşamıyorum. Aynı modelin Snapdragon ve Exynos versiyonlarını kullanmadan yorum yapmanız çok yanlış.
snapdragon52
Active Level 5
Galaxy S
Lol oynuyormusun ? Yada cod
0 Likes
livingtodie
Active Level 8
Galaxy S
Ben senin cihazında sorun yok demedim. Genelleme yaparak tüm Samsung telefonları kötülemen yanlış dedim.(Son cümlene bakarak.) LOL de oynadım cod da. Hatta şarjda oynarken dahi aşırı ısınma olmadı.
snapdragon52
Active Level 5
Galaxy S
Tamam kardeşim sen haklısın surda benim dışımda yazanlardada sorun telefonda degil bizde bise yok sarj daha iyi evet herseyi iyi dört dörtlük
0 Likes
Abdullah033
Active Level 7
Galaxy S
S9 plus var bende 2 saaat sarj tek dayanıyor
snapdragon52
Active Level 5
Galaxy S
Illa video mu atalim ki atmistimda zamanında
0 Likes
Abdullah033
Active Level 7