cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S9 PLUS

(Topic created on: 01-27-2020 03:55 PM)
537 Views
kolombo06
Active Level 6
Options
Galaxy S

S9 PLUS GÜNCELLEME ERTELENDI SUBAT AYI ICIN 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhabakolombo06 ,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler. Galaxy S9+ / SM-G965F cihazımız için yeni yazılımın, an itibariyle 15 Ocak 2020 - 31 Ocak 2020 tarihleri arasında sunulması planlanmaktadır. Yazılım güncelleştirme tarihleri, yapılan testlere göre değişiklik göstermektedir. Bu testlerden başarılı sonuç alınamadığı takdirde, güncellemeler ertelenmekte ya da iptal edilebilmektedir. Cihazlarımız için kontroller devam ettiğinden, ileri ki tarihlerde listemizi kontrol etmenizi rica ederim. Listemiz sürekli güncelleniyor. Güncel yazılım listesine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

http://www.guncelmiyiz.com

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

16 Comments
Bogicik
Active Level 6
Galaxy S
Ertelenen birşey yok arkadaşım.
0 Likes
HALİL123
Active Level 6
Galaxy S
bir cok yabanci kaynakda subat ayina ertelendi yaziyor
0 Likes
kolombo06
Active Level 6
Galaxy S
evet alacaktı ama ertelendi
0 Likes
HALİL123
Active Level 6
Galaxy S
almanyada ertelenmis Türkiye ile Almanya da ayni cihaz surumune sahipmis
0 Likes
kolombo06
Active Level 6
Galaxy S
shiftdelete sitesinde var bakarsanız oradan görürsünüz samsung sitesinde daha yok site güncellenmedi
0 Likes
swatbeam
Active Level 4
Galaxy S
kolombo cok bos konusuyorsun daha medya yi tanimiyorsun . lan daha resmi sitelerde aciklam yapilmadi seni shift bilmemne dedigin piyasa yapmak icin haber alintilayan basit bir site . haber alman sitesinden geldi . bu turkiyeye gec gelecegi manasini tssimaz akilmi yok sizde ya
0 Likes
kolombo06
Active Level 6
Galaxy S
türkiye her zaman daha geç alıyor
0 Likes
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhabakolombo06 ,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler. Galaxy S9+ / SM-G965F cihazımız için yeni yazılımın, an itibariyle 15 Ocak 2020 - 31 Ocak 2020 tarihleri arasında sunulması planlanmaktadır. Yazılım güncelleştirme tarihleri, yapılan testlere göre değişiklik göstermektedir. Bu testlerden başarılı sonuç alınamadığı takdirde, güncellemeler ertelenmekte ya da iptal edilebilmektedir. Cihazlarımız için kontroller devam ettiğinden, ileri ki tarihlerde listemizi kontrol etmenizi rica ederim. Listemiz sürekli güncelleniyor. Güncel yazılım listesine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

http://www.guncelmiyiz.com

Teşekkürler.
MOD

kolombo06
Active Level 6
Galaxy S
ben sabah samsung ile görüştüm erteleme yok şu an dediler ama baktım shiftdelete sitesinde erteleme haberi geçiyor
0 Likes