Original topic:

S26

(Topic created on: 10-20-2025 01:58 AM)
36 Views
YusufKececi
Active Level 6
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar daha önceden z fold 7 almaya karar vermıştim ama batarya ve işlemcisi yüzünden vazgeçmiştim sonra s26 beklemeye karar vermiştim ama s26 dan yanada yüzümüz gülmeyecek gibi sizler ne düşünüyorsunuz? Şimdiden saygılar teşekkürler

23 Comments
meydanoglu
Active Level 7
Galaxy S

Ee doğru demiş yerelde çalıştıran tek marka apple şuanda hele samsung telefonunla interneti kapat hangi yağay zeka özelliğini kullanabileceksin görelim. Apple bilmiyor mu android markalar gibi parayı googlea verip sunucu üstünden yapay zeka çalıştırmayı ama adamlar internetsiz telefonda çalışan yapay zekayı kovalıyorlar he başarılı oldular mı olmadılar zaten kovaladıkları şey çok zor bir şey ama yapsa yapsada Apple yapar, google dada bunun atılımı yeni oldu ama genel olarak yerelde yapay zeka çalıştıracak bir uyg betası başlattılar yabi sisteme erişebilen değil mesela chatgpt nin saha düşük halini indirip uygulamasa internetsiz çalıştırmak gibi düşün 

K-a-a-N
Active Level 7
Galaxy S
Hocam interneti kapatmak ile telefonu kapatmak aynı şey. Gerek iş için gerek günlük hayatta her an kullandığımız birşey. İnsanlar normal arama yerine whaatsap aramaları yapıyorlar artık. Ben sonuca bakarım. Sonuc olarak apple dan önde mi ? Evet. Ayrıca Google apple dan üstün. Apple'dan servislerin geri çekse apple'ın Sonu huawei gibi olurdu. Ben son kullanıcıyım. En azından internet ile de olsa yapay zekayı kullanıyorum. Apple da o bile olmuyor malesef
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy S
Sanırım daha okumayı bilmiyorsunuz. Genel olarak hangi markanın aida daha iyi olduğunu yazdım ancak "benim için" en iyisi olanın apple olduğunu söyledim. Çünkü burada maksat offline kullanmak değildir. Sizin verilerinizin başkalarına gitmemesidir. Geçen günlerde birinin chatgpt'ye yazdıklarından dokayı openai tüm sohbetleri emniyete verdi. Sunucularda olan verilerde güvenlik neredeyse sıfır
meydanoglu
Active Level 7
Galaxy S

Ultra model hariç exynos 2600le gelecek