cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S25 lansmana özel kamu indirimi

(Topic created on: 01-28-2025 07:59 PM)
3750 Views
bozo38
Active Level 2
Options
Galaxy S

Arkadaşlar birçok kişi farkında değil bende dün öğrendim siz de bilin belki kullanmak isteyen olur samsung kamu personel mail adresiyle siparis verenlerde %15 herseye ek indirim yapıyor s25 ultra 256 GB 70.900 liraya denk geliyor bilginiz olsun 

15 Comments
ByeByesamsung
Active Level 9
Galaxy S
Kamu personeline indirim olsa neolcsk ki s24 ulturanın aynısı. Yinede iyi haber vermişsin. Bari illaki.alcaklarsa ucuza alsınlar biraz.
bozo38
Active Level 2
Galaxy S
Haklısın tabiki tercih meselesi hiç ultra kullanmamamistim almışken 25 olsun dedim
ByeByesamsung
Active Level 9
Galaxy S
Satın aldıysan keşke bekleseydin be sevgili dostum, hata yapmışsın bence aldıysan... yazık olmuş parana
Bekir_S22_S24
Expert Level 1
Galaxy S
Dostum, niye yazık olsun? İşlemci geliştirilmiş, tamam, kamerasal anlamda bir gelişme olmasa da yazılımsal anlamda gelişmeler var. Samsung, tasarım değil yazılım satan bir firma. Yani beklentin tasarımın gelişmesi ise Samsung alma. Sen tüm özelliklerden mahrum bırakılan, güçlü ama bir o kadar da işlevsiz Apple’dan ürünlerini al. Fiyatlandırma Samsung’un suçu falan değil. Adamlar S24 Ultra’yı da S25 Ultra'yı da yurt dışında her sene aynı birim fiyata veriyor. Ama düşünüyor musun senin ülkende ekonomi ne durumda acaba? Yurt dışındaki gibi 1300 birime alabilecek durumda mı senin ülkenin parası? Boş boş konuşmadan önce fiyat açısından dünya devi ekonomilerdeki fiyatlara bakıp konuşun. Adam performansı hemen hemen 2 kat fazla, çoklu çekirdek performanslı işlemciyle piyasanın en güçlü telefonunu sana sunuyor, sen kem küm ediyorsun. Yaptığınız ayıp. Lafı Samsung’a değil, devleti yönetenlere yapmanı rica ederim. Apple’a 120 bin TL bayılmayı bilenler, kat ve kat güçlü S25 Ultra’ya 70-80 bin TL veremez olmuş. Eğer profesyonel kullanım amacın yoksa aldığın cihazı bırak, A serisi veya M serisi al. Çok konuşmayın sonra. Amacım fanboyluk yapmak değil fakat illa yaptırıyorsunuz. Aynı konu Apple’da da geçerli. Eğer fiyatına göre performansını güzel bulmuyorsan dış piyasa birim fiyatına bak, sonra performans karşılaştırması yap. Diyeceklerim bu kadar.
ByeByesamsung
Active Level 9
Galaxy S
Ölsem de bir yanım müstehcen olarak almaz bu ürünü. Hayat sadece yazılım değil, hayat sadece donanımla da değil; inovasyon çok önemli. Apple hiç kullanmadım, kullanmam da. İnavasyon diyeceksen apple satın alırım daha iyi asla almazdım.. enayimiyim ben.
0 Likes
Bekir_S22_S24
Expert Level 1
Galaxy S
Ne inovaayonu bekliyorsun deklanşör tuşu gibi bir inovasyonmu eğer böyle bir dileğin varsa Apple a geç veyahutta Samsungun S serisine takılı kalma git Z serisi Katlanabilir cihazlardan al eğer bu kadar inovatif bir insansan ve seviyorsan inovasyonları seni S serisi almaya zorlayan yok Koskoca Z serisi dururken senin gibi insanlar için ne gerek var S serisine ama sizin gibilere iyi deklanşör tuşunu inovasyon diye ayakta alkışlayan akıllarla seni bir tutuyorum şuan günümüz hali telefonlarda ne gibi bir inovasyon istersin bunu bizede söyle senin günlük hayatını kolaylaştıracak ne gibi bir inovasyon var ben günlük hayata katkı sağlamayan şeye inovasyon demem mesela senin için ne yapabilir bu samsung nasıl bir inovasyona gidebilir kasasız full ekran telefonmu yapsın veya parmak kadar telefonmu veya kafan kadar telefon veya bileğine sarılabilen bir telefonmu eğer bunları istiyorsan çoğunun temelleri samaung tarafından atıldı ve lansmanı yapılması bekleniyor örneğin esneyebilen telefon bundan öte nasıl bir inovasyon bekliyebilirsinki telefona ekstra 2 tuş atsa biri gemini biri kamerayı açsa senin için inovasyon olucaksa bilmiyorum nasıl mutlu olursan o cihazı al ama sen asla sonraki telefonunu samsungtan yana kullanma bak bakalım aynı ilgi alaka ve temsilci memnuniyetini Apple veya diğer Android markalarda bulabiliyormusun bunu neden diyorum biliyormusun ben ne zaman Samsung Servisini kullansam veya ne zaman arasam hiç olumsuz yönde tavırlar yapmadılar S22 cihazımı verdim sıkıntısı var diye S24 verdiler daha yeni kardeşimin İphone 13 ünde garantili cihaz kamerada siyah gölge oluştu cihaz 6 aylık değil normalde değişim gerek cihazı gönderdik kullanıcı hatası denip ücret talep edildi sen eğer böyle markaların inovasyonlarından hoşlanırsan senin tepene daha çok binerler müşteri memnuniyeti umurlarında olmayan davranışlara giderler İphone 17 serisi çıkacak önümüzdeki aylarda ve cihazlarını daha çok android cihazlara özendirici hareketlere başvurucaklar en başta tasarımıyla note 9 un tasarımının kamera çıkıntılı versiyonuyla gelicekler yine diyeceklerim bu kadar istediğin markayı al fakat bu Samsung olmasın sana yarıyan bir marka değil özelliklerinş kullanmayı bilmeyene taş versende birşey olmaz telefon versende bişey olmaz :)
Melih_S24FE
Active Level 10
Galaxy S
Yani yıllarca para biriktirip s24 s23ultra vs aşan biri için (bende dahil) cidden gereksiz aradaki fiyat farkı, ama paraya para demeyen adam için gayet geliltirilmiş bir cihaz. Olaya biraz bu yönden bakmak lazım.
Bekir_S22_S24
Expert Level 1
Galaxy S
Mesela benim için işlemci cok iyi bir geliştirme değişicegim exynosta istedigim işleri yapamıyorum snapdragon kadar rahat samsungun yaptıgı en sacma şey S serisinde Exynos kullanması
Laudis
Active Level 4
Galaxy S
Ben de kamu personeliyim, öğretmenim. Kurumsal eposta adresim yok, almanın bir yolu var mı? Eğitim desteğinde tc ve barkodlu belgenin kodunu yazdım onaylandı fakat, indirim uygulamıyor.