Original topic:

S25 Ultra mı, S25 Plus mı?

(Topic created on: 05-18-2025 01:55 AM)
150 Views
Yavuz98
Active Level 3
Options
Galaxy S

Ben S25 Ultra veya S25 Plus almayı düşünüyorum; ikisinin de artıları ve eksileri var. Plus hem ince hem hafif hem de ne fazla büyük ne de fazla küçük; Ultra ile ekranları çözünürlülğkleri zaten aynı. Batarya konusunda Ultra 100 mAh daha büyük, ancak ekran boyutu da daha büyük olduğu için Ultra Plus ile eşitleniyor. İşlemci ve RAM'ler aynı. Ultra daha ağır, ancak bunun karşılığında iyi bir kamera sistemi var. Burada en çok kafama takılan soru, ultra hantal hissettiriyor mu? Yani ultra 28 gr daha ağır ve büyük, acaba sırf daha iyi zoom ve biraz daha yüksek megapiksel için buna değer mi, yoksa çok ağırlık hissedilmiyorsa direkt pulus alabilirim de. (Zoom benim için biraz hobi gibi, o yüzden o konu üzerinde biraz duruyorum.) Ultra serisi kullananların bir tavsiyesi varmı ağrılık ve boyut konusunda.

7 Comments
Galaxy S
Eğer ağırlık sizin için çok sorunsa yaklaşık 160 gram olan en ince galaxy telefon S25 Edge alabilirsiniz
Yavuz98
Active Level 3
Galaxy S
Açıkçası, o çok heyecanla beklediğim bir cihazdı, ama hem 25W şarj hızı hem de düşük batarya mAh değeri nedeniyle ondan vazgeçtim. Ama tavsiye için teşekkürler.
Ahn28
Active Level 3
Galaxy S
S25 plus kullaniyorum bence cok daha iyi tavsiye ederim👍
0 Likes
865_S20FE_
Expert Level 4
Galaxy S
Ultralar bence çok kaba cebe bile zor sığıyor 200 gr ustü telefon 160mm uzunluk üstü telefon alınmaz tablet gibi 6.9 inc ekran nedir mini tablet kullanmiyoruz sonucta s25+ ölçüleri ve ağırlığı vs bence çok daha ideal
AQuila3
Beginner Level 4
Galaxy S
s25 plus kullanıyorum çok iyi bence
Endorrain
Active Level 1
Galaxy S
Benim de arada kaldığım ikili. Gerek fiyat gerekse de sundukları farklar ve özellikler bana aradaki farka değer gibi gelmedi. S25+ daha alınası geliyor.
0 Likes
Serkan-S25-GS
Expert Level 2
Galaxy S
S 25 plus kullanıyorum gerçekten harika hemde çok hafif cihaz
0 Likes