J3klğğ31 View Post
J3klğğ31 View Post
Oyun oynarken soğutucu fan takıyorum telefona bir zararı olurmu sizce ( fan mıknatıslı) View Post
v9 oyun puanı v10 günlük kullanım diye biliyorumda v11 ne oluyor neyi ölçüyor 1.7 milyondan 2 milyona cıktı View Post
Galaxy S4'den beri aynı anda iki kamera kaydı Samsung'ta bulunuyor.S20 ve sonrasında da daha da gelişmişti.Bizim için "Ti" onlar için... View Post
telefonum s22 ve bu videoda görüldüğü gibi circle to search özelliğini kullanmaya çalıştığımda siyah ekranla karşılaşıyorum sadece tiktokta böyle... View Post
S25 in performansı neden bukadar düşük Nasıl duzeltebilirim fortnite da düşük ayarlarda bile fps düşüyor View Post
bu aralar keşfette karşıma çıkıyor nası yapabilirim bende o özellik görünmüyor View Post
Samsung s24 fe telefonumda bazen son uygulamalar kısmında altta bulunan uygulamalar tuşlarla iç içe giriyor. Yeniden başlattığımda düzeliyor fakat bir... View Post
Aramaları yazıya çeviriyoruz ya yada ozet onu yapamdım ayarmı açmak gerwkiyo acık gozukuyo View Post
Arkadaşlar selam. Telefonu alalı 2 hafta olacak nerdeyse ilk günler ekran süresi kötüydü yaklaşık 4 saat veriyordu %100 şarj ile. Yaklaşık 2 haftanın... View Post
User | Likes Count |
---|---|
895 | |
607 | |
602 | |
370 | |
355 |
User | Count |
---|---|
22 | |
11 | |
11 | |