cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S25 Ultra Serüvenim (Soruya Açığım, yardımcı olurum)

(Topic created on: 02-28-2025 10:12 AM)
489 Views
kenansbayram
Active Level 6
Options
Galaxy S
Hepsiburada'da 512GB'ı 87.000₺ civarındaydı. Buyback ile alındığında 49.000₺ indirimle alınabiliyordu. Ancak araştırmalarım sonucunda güvenilir olmadığını, telefonun değerinin teslimattan sonra düşürüldüğünü okudum. Ben de Vatan Bilgisayar'dan almaya karar verdim ve buyback için websitesinden kontrol ettim. 256GB S24Ultra ya webden 28.800₺ buyback verdiler. Mağazaya gittiğimde 37-38bin ₺ değer biçildi ve 8.000₺ takas desteği ile 45bin₺ seviyesine değer biçildi. Telefonun değeri sarı sitede 50bin ₺ civarındaydı. Velhasıl kelam ben telefonumu buyback verip 3 ay 3,66 faiz oranı ile 43.000 ₺ kredi çekerek aldım. Aylık ödemesi 14.500₺ civarında. İşim gereği rahatlıkla ödeyebilmenin mutluluğunu yaşıyorum. 

Telefonu dün 22.00'da %58 şarj ile aldım, gece güncelleme vs ile %36 seviyesine düştü. Sabah 10dk şarj ettim şuan %50. Detayları akşam ve ya bir kaç gün içerisinde sizinle farklı bir yazıda paylaşacağım. Merak ettiğiniz denememi istediğiniz bir şey olursa lütfen yazmaktan çekinmeyin.

image

28 Comments
ByeByesamsung
Active Level 9
Galaxy S
Sadece gereksiz yere para verdiğini söyleyenlerden biriyim.
kenansbayram
Active Level 6
Galaxy S
Farkettim, sadece "boş yere" konuştuğunu dostum. İnsanları maddi olarak değerlendirmeye gerek yok. Milyoner birisine göre 40bin TL para değil örneğin. Yaptığım işe göre maddiyat sorunu yaşamıyorum, bu yüzden gereksiz değil. Yeni bir cihaz, güncel bir cihaz
Daisy26
Active Level 4
Galaxy S
Bence iyi yapmışsınız paranız varsa niye istediginizi almayasınız ne için çalışıyoruz sadece temel ihtiyaçlar için mi? Ben yaklaşık 3 hafta önce s24+ aldım ve dedim ki bu bile çok pahalı ama şimdi bakıyorum da yaklaşık 50 ye aldım biraz daha çıkıp 25+ da alabilirdim neyse onun fa rk parasıyla watch 7 alıcam demem o ki güzel günlerde kullanın paranız oldukça da istediginize harcayın 😂
Daisy26
Active Level 4
Galaxy S
Bir de 25 lerde bile 7 stabil degil güncelleme alıyor sürekli deniliyor 7 arayüz nasıl memnun musunuz
0zaydin
Active Level 4
Galaxy S
Watch 7 için one ui 7 çıkmadı ki
0zaydin
Active Level 4
Galaxy S
Watch 7 44mm kullanıyorum Kasım ortasından beri çok güzel cihaz hakikaten kesinlikle tavsiye ederim. Tek eksik batarya o da 2 gün yetiyor ortalama
Daisy26
Active Level 4
Galaxy S
Bende 40 mm almayı düşünüyorum pilin kısa gitmesinin sebebi de bir nevi telefon gibi olduğundan kaynaklandığını düşünüyorum diğer saatlere göre **bleep** telefonda yapılabilen çoğu şey yapılıyor nasıl ki telefonu her gün veya 2 günde bir şarj ediyoruz bu da öyle ama bence değer güzel cihazlar çünkü
0zaydin
Active Level 4
Galaxy S
Evet zaten bu kadar kapsamlı özellikleri olduğu için harcanıyor pil teknoloji isterim dersen apple watch veya galaxy watch ben pil isterim çok fazla özellik değil dersen huawei watch çok iyi bu konuda
0 Likes
Daisy26
Active Level 4
Galaxy S
Evet arkadaşımda da Huawei var 1 hafta gidiyor şarjı dedi ama işte özellikleri kısıtlı almışken özellikleri olan bir şey almak istiyorum bir de tabi samsung ekosistem olsun istiyorum kulaklığı de yeni buds2 aldım