Resolved! Solved

Original topic:

S25 Plus

(Topic created on: 03-04-2026 03:13 AM)
265 Views
StrawRetro
Active Level 5
Options
Galaxy S

S20 Fe den geçiş yaptım, hatta bunu önceki postlarimda da belirttim abi bu kameralar neden bu kadar rezalet? Batarya performansi, kamera performansi konusunda kesinlikle cok kotu bir hal almaya basladi bu S serisi cihazlar **bleep** 2016 yilinin amiral gemisi cihazi s7 edge ve 2020 yilinda cikmis lite **bleep** lansman cihaz bile degil hem ön kamera hem arka kamera olarak neden daha iyi bana bunu lutfen aciklayin, hem cok buyuk olmasin hem bataryasi iyi olsun diye aldigim cihazdan neden cok memnun kalamiyorum? SDEG4 islemci var sende bu kadar hizli process yapmak yerine daha kaliteli orta hizda işlem yapabilir mesela, kamera yapay zekasi kesinlikle s20 serisi, RAW kamera performansi icinde S6-S10 serisi kesinlikle baska hicbirsey soylemiyorum ya 

7 Comments
Solution
Galaxy S
Dediğini Çok İyi Anlıyorum Eski Modeller Daha Güzel Yapay Zeka Yok Kamerlar Daha Güzel Fotoğraflar Çekiyordu Şimdi Yapay Zekaya Bıraktı Eski Kameralar Yok Artık Medya Gönderirken Görüntü Kalite Düşüşü Ve Renk Solmasıda Var S24 plusta bu sorun daha çoktu selfi çekerken yüzü pembe gibi çıkartması ayrı bi sorun herzaman derim ne varsa eskilerde var
0 Likes
StrawRetro
Active Level 5
Galaxy S
cebindeki cihazin 200 mp bir sensore sahip olupta bu sensoru tam kapasite calistiramamasi daha kotu, antutu puanlari olsun performans olsun mesela plus ultra dan daha iyi ama kamera ve ek ozellikler olarak ultra alicaksin. Bu sacmalik beni 3 ay dusundurttu son olarakda uzun gitsin saglam ciksin dedim plus aldim gibi gibi
Solution
Galaxy S
Samsung eski kalitesinde değil maalesef.
Solution
Aliay85
Active Level 3
Galaxy S
işte gelde s serisi al demi
0 Likes
StrawRetro
Active Level 5
Galaxy S
aynen
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Normalde bir şey olur onun özellikleri diğer çıkarttığında da olur bu üstün zekalılar göz takibini kaldıran insanlar . Şaşırmam kesin kameranın maliyeti daha ucuzdur eskiye kıyasla zorla APPLE alın o daha kaliteli diyor
av1xe
Active Level 3
Galaxy S
Evet kamera vs konuda haklısın ama dün s25+ a geçtim s21fe 1. nesilden aradaki kalite kamerdada felan olsun bence çok iyi. Şuan yüklediğim uygulamalar ve kendi uygulamaları uyku moduna geçmediği için şarjı biraz göze çarptı. Ben 2022 den düne kadar s21fe kullandım tek 1 kere bile batarya değişmedim telefon tüm günümü iş oyun vs ile gayet tatmin ediyordu ta ki ekran ortasında beyaz çizgi oluşana kadar şuan tek temenni o sorunu yaşamamak. Telefon alacak arladaşlara tavsiyem bence FE serisine para vermek verine az daha diş sıkıp S üs serisi almasını öneririm enazından kafası rahat olur belki.