cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S25+ Isınma ve bildirim sorunları

(Topic created on: 2 weeks ago)
61 Views
system32ExE
Active Level 8
Options
Galaxy S
En baştan söyleyeyim hem hard reset attım hem normal sıfırladım telefonu. 

Mayıs güncellemesinden sonra cihaz alev alıyor resmen. Instagrama girince sıcaklık tavan yapıyor. 

Keza mobil şebekede iken aynı durum mevcut. Bugün dışarıda Adaptif parlaklık bile düzgün çalışmadı haliyle cihaz ısınınca aktif olmadı ve güneş altında baya problem yaşadım ekranı göremedim. 

İnstagram,WhatsApp ve Gmail sorunları da bitmiyor yaklaşık 2 yıldır mesela bildirimler geç geliyor S23 serisinde de böyleydi şu an S25+ de aynı ve bir türlü çözmüyorlar.

Navigasyon çubuğunu soldan sağa çekerken de iki üç kez basınca algılayıp arka plan uygulamaları geliyor. Nadir de olsa sinir bozucu bir durum. 

14 Comments
system32ExE
Active Level 8
Galaxy S
Ne alaka dostum 😂 Yazdıklarımı tane tane oku (MAYIS) güncellemesinden sonra oldu demişim. Ondan öncesinde gayet serin soğuk çalışıyordu. Kısacası Snapdragon ile alakası yok yani.
0 Likes
system32ExE
Active Level 8
Galaxy S

😅😂 Ya da Türkçe anlamıyorsun sanırım. ben ne diyorum sen neyin kafasını yaşıyorsun 😂 MAYIS MAYIS hani ay yıl falan olur ya heh işte MAYIS güncellemesinden önce hani geriye dönük Şubat,Mart,Nisan oluyor ya heh sorun yoktu diyorum.  aksi takdirde komiksin ve alakasız şeyler yazıyorsun.

0 Likes
system32ExE
Active Level 8
Galaxy S
Şükürler olsun anlamana sevindim
Berkay_S22
Active Level 10
Galaxy S
Hocam son gönderime bi bakın derim
0 Likes
system32ExE
Active Level 8
Galaxy S
Evet az önce yaptım ve sıcaklık sorunu ortadan kalktı çok teşekkürler. Umarım kökten şekilde her şeyiyle düzeltirler
Berkay_S22
Active Level 10
Galaxy S
Rica ederim ne demek 😊
0 Likes
Prof_S20_FE
Active Level 7
Galaxy S
O haber 1 tane çinli telefon için çıktı yazılım güncellemeleri sonrasi problem çözüldü s25 piyasaya çikali 3 ay oldu
Prof_S20_FE
Active Level 7
Galaxy S
One ui 7 aşırı dengesiz gecikmeli hatalarla dolu olarak yayınlandı bu yazilimsal problemler giderilene kadar bekleyeceksiniz en az 2 aylik yazilim güncellemelerini beklemeniz lazım zaten güncelleme sorunlar yüzünden aylarca ertelenmisti
0 Likes
system32ExE
Active Level 8
Galaxy S
Millet detaylı şekilde okumuyor ki yazılanları sadece başlığa bakıp telefonu sıfırla geç diyor 😂 En başa da zaten onu yazıyorum artık demesinler diye 😂
0 Likes