Original topic:

S25 Edge berbat bir telefon mu?

(Topic created on: 07-30-2025 09:25 AM)
62 Views
EmirS24FE
Active Level 7
Options
Galaxy S

S25 almak istemiyorum boyutu küçük geliyor S25 Edge almak istiyorum bu sefer bataryası çok sıkıntılı ana kamerası berbat diyenler oluyor ince ve ekranı büyük tek telefon 25 Edge maalesef alınmayacak kadar kötü mü yani? Yardımcı olursanız sevinirim

14 Comments
FluidGalaxy
Active Level 4
Galaxy S
Hocam bütçeniz yetiyorsa s25u yada s25fe yi çıkınca alabilirsiniz.
0 Likes
EmirS24FE
Active Level 7
Galaxy S
S25 Fe 2400 ile gelecek çip farkı yok yani 25 serisinin 24+ hali gibi olacak özellikleri o yüzden onu eledim ve 25U çok ağır ve kalın bir cihaz o yüzden tercih etmiyorum
mtrnn
Active Level 8
Galaxy S
S25 Edge batarya konusunda sıkıntılı, düz S25'ten daha küçük bir bataryası bulunuyor ve ekranı elbette çok daha büyük. Ben S25'imle 7 saat elran süresi ancak alabiliyorsam bu durum Edge'de maksimum 5 saat olacaktır diye tahmin ediyorum. Eğer illaki nüyük ekran istiyorsanız S25+ veya S24 Ultra'ya yönelin. Benim tercihim bu durumda S24 Ultra olurdu eğer kalınlık çok sorun olmayacaksa ve büyük telefon tercih etmek isteseydim. Edge mantıklı bir tercih değil, belki S26 Edge'de şu batarya konusunu çözerler.
EmirS24FE
Active Level 7
Galaxy S
S26 Edge i beklemek gerekiyor o zaman dediğim gibi ne agır ne de küçük bir telefon istiyorum
mtrnn
Active Level 8
Galaxy S
Bence bu yanlışlarından geri döneceklerdir diye düşinüyorum, dönmezlerse de onların ayıbı olur artık. Günümüzde ülkemizde önümüzü göremiyoruz ekonomik olarak ne yazık ki. Eğer ki önünüzü görebiliyorsanız bence beklemek en mantıklısı sizin kriterlerinize göre. Az paralar değil sonuçta ne olursa olsun bir telefon için.