cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24ULTRA ŞARJ HIZI

(Topic created on: 11-26-2024 04:34 PM)
278 Views
GLXY_AI_S23_S24ULTRA
Expert Level 5
Options
Galaxy S
S24ULTRA ŞARJ HIZI NASIL BEYLER 

image

16 Comments
mıleh
Active Level 3
Galaxy S
🔥
Melih_S24FE
Active Level 10
Galaxy S
46w gayet güzel, bence abartıldığı gibi 120 90w'lara falanda gerek yok ne kadar yüksek akım o kadar bataryaya zarar sonuçta. Apple Samsung gibi büyük markalar yapmıyorsa vardır birşey zaten en iyi telefonları üreten markalar sonuçta. Bu arada uygulamanın adı nedir?
Galaxy S
25 dakikada doldu batarya, bencede gerek yok 90lara 120lere ,çok acil lazım olmadığı sürece hızlı şarjada gerek yok bence ,ben sadece test için denedim ve gayette hızlı, programının adı ELECTRON
Melih_S24FE
Active Level 10
Galaxy S
Teşekkür ederim, bende gece modunda hızlı şarjı kapatmaya ve güç tasarrufu vs açmaya yönelik rutin oluşturdum yatarken onu açıp şarja takıyorum, aslında elimde daha yavaş 5 veya 10w adaptör olsa pil sağlığı açısından çok daha iyi olur ama 25lik adaptörle en fazla 15e düşürüyor cihaz.
Bugraok
Active Level 2
Galaxy S
25 dakikada yüzde kaçtan kaça kadar doldu süper hızlı şarj ile ben %15den %100 e 1 saat 10 dakikada dolduruyorumda
Galaxy S
18 de iken doldurmaya başladım
0 Likes
Bugraok
Active Level 2
Galaxy S
Evet ben kendimden şüphelendim de chat gpt ye sordum orda da 55 60 dakika diyor kral kaç aydır kullanıyorsun telefonu
Galaxy S
Daha yeni 3 hafta felan oldu
0 Likes
Bugraok
Active Level 2
Galaxy S
Kablo kutusundan çıkan mı yoksa başka mı aldın bende de sorun olabilir o zaman yukarıda bahsettiğin uygulama ile deneyeceğim birde