Original topic:

S24ULTRA ŞARJ HIZI

(Topic created on: 11-26-2024 04:34 PM)
482 Views
S23_S24U_WU_W8_B3P
Expert Level 5
Options
Galaxy S
S24ULTRA ŞARJ HIZI NASIL BEYLER 

image

16 Comments
mıleh
Active Level 5
Galaxy S
🔥
MelihS24Ultra
Expert Level 2
Galaxy S
46w gayet güzel, bence abartıldığı gibi 120 90w'lara falanda gerek yok ne kadar yüksek akım o kadar bataryaya zarar sonuçta. Apple Samsung gibi büyük markalar yapmıyorsa vardır birşey zaten en iyi telefonları üreten markalar sonuçta. Bu arada uygulamanın adı nedir?
Galaxy S
25 dakikada doldu batarya, bencede gerek yok 90lara 120lere ,çok acil lazım olmadığı sürece hızlı şarjada gerek yok bence ,ben sadece test için denedim ve gayette hızlı, programının adı ELECTRON
MelihS24Ultra
Expert Level 2
Galaxy S
Teşekkür ederim, bende gece modunda hızlı şarjı kapatmaya ve güç tasarrufu vs açmaya yönelik rutin oluşturdum yatarken onu açıp şarja takıyorum, aslında elimde daha yavaş 5 veya 10w adaptör olsa pil sağlığı açısından çok daha iyi olur ama 25lik adaptörle en fazla 15e düşürüyor cihaz.
Bugraok
Active Level 2
Galaxy S
25 dakikada yüzde kaçtan kaça kadar doldu süper hızlı şarj ile ben %15den %100 e 1 saat 10 dakikada dolduruyorumda
Galaxy S
18 de iken doldurmaya başladım
0 Likes
Bugraok
Active Level 2
Galaxy S
Evet ben kendimden şüphelendim de chat gpt ye sordum orda da 55 60 dakika diyor kral kaç aydır kullanıyorsun telefonu
Galaxy S
Daha yeni 3 hafta felan oldu
0 Likes
Bugraok
Active Level 2
Galaxy S
Kablo kutusundan çıkan mı yoksa başka mı aldın bende de sorun olabilir o zaman yukarıda bahsettiğin uygulama ile deneyeceğim birde